nitroo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Koledzy, ogarnia ktoś z Was naprawę pękniętej tapicerki? Mój problem dotyczy tylnego prawego boku w bagażniku: Ktoś przede mną ściągał tapicerkę i zrobił to - jak widać - nieudolnie, przez co strasznie trzeszczy. Potrafiłby ktoś to ogarnąć, czy zostaje mi tylko spawanie plastiku w jakimś zakładzie?
elmo814 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 napisz do kolegi predki74 on naprawiał zestawem naprawczym,
predki74 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Naprawiałem , rozebrałem i pospawał mi kolega ponalewał od srodka ażeby to było twarde i pomalowałem czarnym lakierem matowym i nic nie widac
nitroo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Naprawiałem , rozebrałem i pospawał mi kolega ponalewał od srodka ażeby to było twarde i pomalowałem czarnym lakierem matowym i nic nie widac A ile Cię to kosztowało? I jak długo trwało? Jakbym do Ciebie podjechał w jakiś dzień, damy radę to ogarnąć?
predki74 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 kosztowało mnie zdemontowanie boczków tylko robiłem to w lecie ,teraz zimno to mogą postrzelac plastyki , i dałem zanjomemu a on sie tam bawił dalej .
Rekomendowane odpowiedzi