Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 C5 AKE - nie odpala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w pierwszej kolejności wymieniałem filtr paliwa. Średnicy nie pamiętam, a auta nie będę miał pod ręką jeszcze parę dni...

Widzę, że kolega nie tylko tu prosił o pomoc ;)

Opublikowano
Ja w pierwszej kolejności wymieniałem filtr paliwa. Średnicy nie pamiętam, a auta nie będę miał pod ręką jeszcze parę dni...

Widzę, że kolega nie tylko tu prosił o pomoc ;)

No nie tylko tu :wink:

Z tym forum jestem związany bardziej emocjonalnie po poprzednim samochodzie a tam uzytkownik obecnego samochodu :decayed:

Opublikowano
Poradziłem się też na forum A6.

Niestety pod blokiem nie dałem rady tego odpowietrzyć gdyz brakowało mi sprzętu choćby w postaci pompki podciśnieniowej.

Zamówiłem lawetę a na miejscu gośc go odpalił na placka :facepalm: i narazie jeździ. W wolej chwili będe szukał nieszczelności. Mam już w planach zakupy odpowiednich rzeczy czyli podgrzewacz paliwa, wężyki, podkładki pod króćce przy pompie i oczywiście jakąś pompke podciśnieniową by go odpowietrzyć po tym wszystkim.

chyba bym takigo na miejscu rozerwał, vp 44 nie pali sie z plaka, tym bardziej nie sprawdzajac czy paliwo ''idzie na wtryski''

diesel ma być odpowietrzony i odpalony na paliwie nie na plaku!!!!! to tylko półśrodek, szuka sie przyczyny zapowietrzenia a nie omija problemu i uzywa plaka!!! mam nadzieję że pompa po tyłku tym nie dostała, tym bardziej że smarowanie podczas kręcenia się zapaliło,.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...