Świstak. Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam. Gdzie są wpięte kable od wzmaka takie jak masa i stałe 12V ?
Tom A4 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 kable są wpięte do wtyczki może tak jaśniej nie jesteśmy wróżkami
Świstak. Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nie wiem jak wytłumaczyć po prostu gdzie jest podpięty brązowy przewód (masa) od wzmaka i gdzie jest podpięty niebiesko-czerwony (stałę 12V) od wzmaka? Bezpośrednio gdzieś pod deską rozdzielczą?
Tom A4 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 ori instalacja ? czy coś modzone ?
Tom A4 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 masa do punktów masowych ,a zasilanie pod bezpiecznik
Gladispes Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 masa do punktów masowych ,a zasilanie pod bezpiecznik Świstak, czyli miałem rację mniej więcej jak jest w ori (ja modziłem, więc nie miałem rozpoznania jak jest w ori instalacji). Punkty masowe z reguły masz z lewej strony nad pedałami gazu, hamulca i sprzęgła. No i znajdź na rozpisce, który bezpiecznik jest odpowiedzialny za zasilanie radia/wzmaka - no i powodzenia w sprawdzaniu
Świstak. Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 To ten od zasilania bezpiecznik który zaznaczyłem?
Rekomendowane odpowiedzi