bbabik87 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Cześć. Jak najtaniej i najlepiej zregenerować lewarek zmiany biegów. Chodzi o wymianę skóry. Czy sprzedawane na allegro są coś warte np: AUDI A4 B5 (95-01) SKÓRA NA GAŁKĘ INSTRUKCJA (3846353173) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Może polecacie kogoś w rzeszowie lub pod rzeszowem kto zrobi to dobrze? Pozdr.
Damian80 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 To juz chyba tajtańszy sposób moj kolega wymieniał nawet dobrze to wyszło wiec smiało wymień ja troszke dołożylem i kupiłem za 110zl podswietlana gałke w nocy dobrze sie prezentuje i tez ma skóre.
Gniady Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Sam kupiłem skórkę bo mam zgniłą zieleń i koleś który handluje na giełdzie samochodowej mi uszył za 20 zeta -jak ori.
maciucha512 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Kupiłem to coś a allegro za 9 złotyszy, skóra w dotyku nie jest zła, ale ile się namęczyłem żeby to naciągnąć na gałkę oczywiście skóra cięta na wymiar, ale tu trochę za krótka, tu za długa i efekt nie jest powalający.
Reggi Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Panowie to co oni sprzedając na allegro to jest jedno wielki gówno zrobione ze skóry meblowej lub ścinków.
Daduś Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Naj lepszym rozwiązaniem kupić używaną w bardzo dobrym stanie
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Kupisz używaną i za 20 tys. się wytrze. Nie oszukujmy się ale ta elementy już mają trochę lat. Najlepiej oddać do obszycia..zapłacisz raz i masz z bani przez następne parę lat.
Rekomendowane odpowiedzi