_Emil_ Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam. Po nieszczęśliwym rozstaniu z poprzednią przyszedł czas na zakup czegoś nowego. Szukałem poliftowej a4, a skończyło się na A3 8l ;D Napisze może coś o autku ;p Silnik: 1.9 TDI AHF 110 kucyków przy wyjściu z fabryki (obecnie nie wiadomo ile zostało ;D ) Rok produkcji: 2000. Przebieg: 340.000.000 Wyposażenie: - elektryczne szyby - elektryczne lusterka - Climatronic Od kupna do chwili obecnej w aucie zrobione: - kompletny rozrząd - wymiana oleju+ filtry - hydraulika silnika - nowy akumulator - Zakupiony sprzęt grający- Pioneer DEH-X5600 BT+ Subwoofer Powerbass s-124x+ wzmak Crunch. - Zakupiona płyta pod silnik (żeby błotko z wodą nie brudziło silnika ) Plany: - ciemna szyba - zawias lub lekkie obniżenie - virus obowiązkowo - ładna felga (minimum 17) - Body od eSki Autko szału jeszcze nie robi, ale na to przyjdzie czas :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 ładna seria, do planów dołóż polifty przód i tył powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Emil_ Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 ładna seria, do planów dołóż polifty przód i tył powodzenia Tego nie pisałem, bo to jest oczywiste ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 ładna seria, do planów dołóż polifty przód i tył powodzenia cos mnie ominelo czy on z tylu ma polifty? jak juz z tylu to przod tez trza odmlodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Emil_ Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 ładna seria, do planów dołóż polifty przód i tył powodzenia cos mnie ominelo czy on z tylu ma polifty? jak juz z tylu to przod tez trza odmlodzic Taaak tył już są polifty ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi