Kamil8 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Tak jak w temacie, mam problem z klaksonem ponieważ cały czas trąbi, nawet jak wyłącze samochód, jedynie wyjęcia bezpiecznika pomaga.. w czym może tkwić problem, w kierownicy czy może w taśmie? mam zamiar kupić kierownicę ale nie jestem pewny czy to pomoże, byc może coś innego się zacięło..
Stichy Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Pewnie przekaznik sie zawiesil - styki sie zwarly
Kamil8 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2014 No to kupię kierownicę, bo i tak miałem zmienić na jakąś lepszą gdyż mam 4-ramienną zwykłą, będzie nowy mod, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..
jacek70 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Możliwe że w kierownicy masz zwarcie .
Stichy Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 No to kupię kierownicę, bo i tak miałem zmienić na jakąś lepszą gdyż mam 4-ramienną zwykłą, będzie nowy mod, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. No spoko - ujebalo kolo to zaloze bagaznik dachowy - zrobie sobie sanki
Kamil8 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2014 A w którym miejscu znajduje się ten przekaźnik?
Stichy Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Sciagnij polke pod kierownica i nie pamietam dokladnie ktory - 53 albo 204
Rekomendowane odpowiedzi