nitroo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Byłem dzisiaj u osoby, która zajmuje się spawaniem plastików i gość powiedział mi, że nic się nie da zrobić z moim podłokietnikiem. Wydaje mi się, że trafiłem do złej osoby, ponieważ słyszałem, że nie takie elementy można połączyć. Czy ktoś z forum były w stanie podjąć się wypełnienia tego ubytku, albo poradzić, jak to dosztukować?
Kazik123 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 szkoda zabawy , w dziale sprzedam części były elementy podłokietnika na handel można się pobawić i na klej montażowy patex lub inny
jacek70 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jeśli masz ten ułamany kawałek to złowić się napewno da a jeżeli nie to dorobić będzie ciężko , o ile wogóle możliwe .
nitroo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2014 Niestety nie mam, bo to poprzedni właściciel połamał... Chyba faktycznie najlepiej będzie dorwać tą cześć podłokietnika.
jacek70 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Szybciej znajdziesz cały podłokietnik . Ja kupiłem samochód bez klapy . Szukałem i nie znalazłem samej klapy dlatego kupiłem cały podłokietnik a mój mi został .
Rekomendowane odpowiedzi