Wykopywacz Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Fajna 8 Sam się zastanawiam... i myślałem nad automatem, ale zaczynam się trochę obawiać. Sprawdzałeś ją dobrze przy zakupie? Bo mam jedną sztukę na oku, niby wszystko jest ok, ale nie chciałbym się po miesiącu rozczarować
Chowix Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2014 Niestety audiczka nie przeżyła kolizji z a3.. tz silnik i reszta przeżyła ale zwrotnica nie dała rady i nieopłacalna naprawa.. zresztą to aluminium.. No i tak nadszedł czas na kupno kolejnej a8 d2 <tjaa> O dziwo trafiła się z tym samym silnikiem i co więcej w tym samym kolorze ! Spy foto A co do skrzyni to ja mam pecha chyba co do tipów.. Skrzynia chodziła rewelacyjnie do soboty.. Już do przodu nie jeździ dlatego czeka mnie regeneracja.. Poza tym ciężko trafić na zadbaną skrzynię więc lepiej kupić tak by mieć jeszcze na jej regenerację !
lapek85 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 a8 i bmw e38 się nie starzeją mimo upływu lat ciągle wzbudzają moje zainteresowanie:decayed:
paput Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 łądny przeskok z 1.6 na 4.2 trzeba było skrzynie wytargac z rozbitka i bys miał jak znalazł ja tez planuje teraz V8 ale waham się w jakim modelu, bezawaryjności
Gość harry19-19 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 coś słyszałem że w tych modelach nie wytrzymują skrzynie automatyczne , mojego sąsiada też padła skrzynia , nie chciał naprawiać wymienił na inną używaną i sprzedał , teraz jeździ a6
Chowix Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2015 Samochód sprzedany Można zamknąć.
Rekomendowane odpowiedzi