xeides Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 chyba ze by kupic z rozwalonym tylem i przespawac
szakal222 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 tak a pozniej 2in1 i 4 slady szanuj zycie
xeides Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 Wiem, z tym spawanie to tak zartem bardziej. Kombinuje w tym kierunku zeby cos zrobic, bo w takim stanie jak dostane 5 tys to maks, dlatego myslalem nad tym zeby cos przy nim pogrzebac, bo stoi i serce mi sie kraja jak na niego patrze..
rakud29 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 kolego z tego co widac nie ma szans to naprawic przeciez pod maska nie ma nic
szakal222 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 kup angola i przeloz wiekszosc czesci do przekladki odzyskasz z twojego.a reszta do zyda
vp-tdi Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 nie no to co pokazałeś sie nie nadaje nawet na szrot ,naprawiać to ryzykujesz zyciem ,juz bym wolał maluchem jezdzić jak takim po naprawie, nie opłaca sie to 2 kwestia ,lepiej angola deche zalozyc,magiel itp kupic załatwić z kims zebys na swoich numerach jezdził i tyle.
xeides Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 Tak jak szakal222 mowi, to chyba najlepsza opcja, no to dzieki Panowie za dobre rady i podpowiedzi
pawel1806 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Z tym anglikiem to dobry pomysł, chyba najbardziej ekonomiczna wersja naprawy auta, nie pasuje tylko maglownica (drążki pasują), wiązkę do silnika możesz skrócić lub zawinąć, nie będzie pasowała tylko obudowa komputera, silnik wycieraczek i obudowa filtra kabinowego oraz podszybie. Ogólnie wszystko co masz do ściany z numerem VIN to pasuje bez problemu (jedynie rurki do klimy nie pasują).
adadur Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 jeśli obecna ma ciekawy wypas to ja bym się nie bawił ... kupił europejczyka golasa i co ze starego warto to przełożyć ... a resztę wysprzedać
Rekomendowane odpowiedzi