Koleś Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 może już zakupie A4 bo mam na oku to wpadne napewno na 100%
Tobi_one Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 siemka moze i ja do Was wpadne ale to zobaczymy...
Koleś Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Ja się niestety rozchorowałam Kaśia nie jesteś sama też mnie wzieło
Kaśka Opublikowano 2 Października 2008 Autor Opublikowano 2 Października 2008 Ja się niestety rozchorowałam Kaśia nie jesteś sama też mnie wzieło To przykre, wracaj szybko do zdrowia. Czy ktoś jest chętny na spot w ten weekend, chciałabym wiedzieć czy mogę liczyć na to, że ktoś sie pojawi?[br]Dopisany: 02 Październik 2008, 10:54_________________________________________________ siemka moze i ja do Was wpadne ale to zobaczymy... Serdecznie zapraszam.
Tobi_one Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Serdecznie zapraszam. Dziekuje za zaproszenie ale w ten weekend mam impreze tzn. zakonczenie sezonu tuningowego w moim miescie wiec nie dam rady :/
Koleś Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 ludzie może pokażecie każdy własną fure to będzie lepiej rozfoznać jak by sie ktoś z kimś gdzie zobaczył, wstawcie zdięcia lub linki
ZiomeK_ETM Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Jak by coś było zchęcią tesz sie zjawie to gdzie i kiedy ;] na PCK ;>
Koleś Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Jak by coś było zchęcią tesz sie zjawie to gdzie i kiedy ;] na PCK ;> No widzicie już jeden więcej :tongue4:
Kaśka Opublikowano 6 Października 2008 Autor Opublikowano 6 Października 2008 Czekałam przy internecie w sobotę na jakiś konkret, ale nikt się nie odezwał, więc spot znowu przepadł. Natomiast co do miejsca to proponuję plac Kościuszki pod sądem, ponieważ na PCK ciągnie od wody i jest zimno wieczorami, a spocik raczej proponuję w godzinach około 17tej lub 18tej.
Koleś Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 dlamnie moze być ale niewiem czy wpadne bo chyba w słomczynie będe lub gdzie indziej po fure
Kaśka Opublikowano 7 Października 2008 Autor Opublikowano 7 Października 2008 dlamnie moze być ale niewiem czy wpadne bo chyba w słomczynie będe lub gdzie indziej po fure Powodzenia, obyś znalazł taką jaka Cię interesuje. Czy ktoś jeszcze ma ochotę się pojawić na spociku?
ZiomeK_ETM Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 W słomczynie będziesz w niedziele nie w sobote , a mi pasuje na 80% ale wolałbym tak koło 19-20
Koleś Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 W słomczynie będziesz w niedziele nie w sobote , a mi pasuje na 80% ale wolałbym tak koło 19-20 no fakt tez prawda a co do godziny to zgodze sie z Ziomalem
ZiomeK_ETM Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Przypomniało mi sie, jak narazie na 50% będe bo jestem umuwiony na impreze w piątek a mam być na niej do niedzieli Rano
czarny007 Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 halo ludki!!!!!!!!!!!! co z spocikiem w tm? .............może ten weekend pasuje?.dajcie odp..pozdrawiam
Koleś Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 ja jak narazie to moge przyjść a nie przyjechać
Kaśka Opublikowano 9 Października 2008 Autor Opublikowano 9 Października 2008 halo ludki!!!!!!!!!!!! co z spocikiem w tm? .............może ten weekend pasuje?.dajcie odp..pozdrawiam Ja jestem jak najbardziej za, więc jeśli są chętni to się pojawię, tak jak proponowałam plac Kościuszki pod sądem, godzina do ustalenia. ja jak narazie to moge przyjść a nie przyjechać Każda osoba, czy z autem czy bez, jest mile widziana jeśli tylko ma ochotę się pokazać
ZiomeK_ETM Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 No ja narazie na 60% jestem chętny ustalcie godzine a jak bede mógł to napewno zajrze.
Kaśka Opublikowano 10 Października 2008 Autor Opublikowano 10 Października 2008 Chciałabym, aby wypowiedziało się więcej osób czy są chętni i czy ktoś na pewno się zjawi, bo ja specjalnie z warszawy będę przyjeżdżać na to spotkanie i chcę wiedzieć czy mogę na kogoś liczyć, bo jeśli nie to przesuńmy spotkanie na przyszły tydzień i niech każdy sobie zaklepie ten termin.
Markus006 Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Witam.Myśle że mogę zajrzeć tylko napiszcie o której.
Rekomendowane odpowiedzi