Piteros1 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 witam mam padniety przedni prawy amor i przy okazji wymiany chcialbym go obnizyc .Moje pytanie obecnie mam 1ba czyli na 17 calach koza, chcialbym go pare centow obnizyc, ale tak zeby zaraz nie tarl po wszystkich garbach, i kolejne pytanie czy wymieniac wszystkie amorki czy tylko przod, nie wiem wogole czego szukac, i chcialbym jak juz cos zeby auto rowno siadlo bo cos czytalem ze nie zawsze siada
Wegor Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Siemka ja też szukam i wiem że H&R są dobre ... Miałem Bore w kombi i posadziłem ją na -40mm H&R i super się prezentowało
KYZIOR Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 amorki tylko na przód jak z tyłu masz dobre. Spreżynki kup kpl. -40mm. Jezeli nie chcesz miec furki na glebie to nie kupuj amorów na gwincie.
Magicbattle Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Tylko patrz sedan avant zeby byla odpowiednia kategoria wagowa no i według silnika tez bo pozniej d*pa moŻe byc niżej jak przód
Piteros1 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 a jak z tylu mam 1ba i do przodu wsadze 1be to nie bedzie kolidowac ? ---------- Post dopisany 04-02-2014 at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany 03-02-2014 at 19:36 ---------- up
gumaasss Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Jakie polecacie spreżyny do A4 Avanta B5 2000. Mam zamiar kupic i nie wiem jakie, twardość najlepiej srednia. Słyszałem ze na przód powinno sie dać mniej tzn -60 przód a tył -40 zeby siadło równo.
Rekomendowane odpowiedzi