donyakuza Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Panowie chciałbym się dowiedzieć co znajduje się na zdjęciu? Odnalazłem (TO) po otwarciu schowka, nie wiem także co to za kable dodam że to wtyk USB i mały bolec
czarownik3 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 to niezły bajer masz w schowku, procedura startu ?
donyakuza Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 Nie mam pojęcia co to jest dlatego pytam
Andrzej07 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Panowie chciałbym się dowiedzieć co znajduje się na zdjęciu? http://images62.fotosik.pl/618/1daab5553c8fb199m.jpg Odnalazłem (TO) po otwarciu schowka, nie wiem także co to za kable dodam że to wtyk USB i mały bolec Odkręć schowek(4-5 śrub) i zobacz gdzie "idą" kable
donyakuza Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 No spoko ale to jutro co to może być i co to procedura startu
Andrzej07 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 No spoko ale to jutro co to może być i co to procedura startu no nie wiesz F-16;) spokojnie kolega jaja sobie robi;)
donyakuza Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 no to co tak naprawdę to może być, auto mam 2 dzień i dziś to znalazłem
Andrzej07 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 no to co tak naprawdę to może być, auto mam 2 dzień i dziś to znalazłem pojęcia nie mam co to może być, jak przełączysz te włączniki to coś się dzieje?
donyakuza Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 Szczerze nie próbowałem bo nie wiem co się stanie, przez to coś nie mam zasilania na zmieniarce która jest obok ---------- Post dopisany at 00:45 ---------- Poprzedni post napisany at 00:42 ---------- A może to ingerować z silnikiem ?
Dajmon Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 kurcze, te przyciski to jak: podaj numer pin - jak wprowadzisz kod nie w tej kolejności co trzeba to nie pojedziesz na złodzieja, dobre
donyakuza Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 ciekawa teoria ale mnie nie wzrusza, jak masz pisać takie teorie to lepiej wcale
Talib13 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Myślę, że nikt nie odpowie Ci co to ponieważ nie jest to ori a dokładka więc może to być wszystko, i ingerować w silnik, ile nas tu na forum pewnie tyle historii. Najlepiej sprawdź gdzie idą te kable, albo chociaż przełącz na próbę i zobacz może coś się stanie, no innej rady nie ma nikt przecież nie zakładał tego ani nie ma po czym sprawdzić co to takiego
Robero321 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Jeśli nie masz zasilania na zmieniarce być może ktoś ją odpiął a w to miejsce podpiął jakieś urządzanie za schowkiem które puszcza sygnał na radio np. mp3 przez USB z Pena. Równie dobrze USB maże być zasilaniem do jakiegoś telefonu a wtyk (jeśli to jack )do puszczenia sygnału z koma na radio. Najszybciej się dowiesz jeśli spytasz poprzedniego właściciela który to wyrzeźbił
donyakuza Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam wymontowałem dziś schowek i powiem szczerze czarna magia dla mnie ktoś coś zrobił ale do czego ma służyć to nie mam pojęcia. Podejrzewam że podpięte jest pod komputer sterujący. Ale żadnej różnicy nie ma jak odpalę silnik i obojętnie który wyłącznik ruszę. Kable z usb oraz mały jack idą właśnie od tego urządzenia. Odchodzą od niego także grube kable. Jakieś dwa elementy od całej układanki schowane są jeden w nakrętce od chyba plaka zaklejony szarą taśmą a drugie to coś obwinięte folią oraz włożone w przezroczyste pudełko. Obydwie te pierdołki mają diody wmontowane które świecą cały czas. Myślałem że może po wyłączeniu ESP coś się zmieni ale nic nie dało. Spróbuje podczas jazdy wtedy się okaże. Dwa kable żółte idą właśnie w kierunku ESP
Andrzej07 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Spróbuj podłączyć pod to telefon albo mp3
donyakuza Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 No jak podłącze pod małego jacka to jedna dźwignia go obsługuje i telefon się ładuje
Andrzej07 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 No to masz ladowarkę pozostało rozgryść dwa pozostałe przełączniki
donyakuza Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 Zostaje jeszcze wtyk USB ale nie mam urządzenia o takich wymiarach ---------- Post dopisany at 11:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:40 ---------- Pod wejście USB podłączyłem czytnik kart pamięci i nic ale napięcie dostaje
czarownik3 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 A może kolego jakieś zdjęcia od tyłu ?
Rekomendowane odpowiedzi