Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ZATOR 2014 - VI Urodziny Zlotów Śląskich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie boj nic:wink:

To przemyśle :wink:

Opublikowano
:hi:Też bym jechał tylko nie wiem jak się zachowujecie w gorzole:wink: czy któremuś palma nie odbija :grin::grin: żeby mi po wozie nie poskokoł :facepalm::grin::grin::decayed:

Andrzejek, na to jest sposób - Kasie w domu zostawisz, a my Cie zgarniemy do auta :naughty:

Opublikowano
:hi:Też bym jechał tylko nie wiem jak się zachowujecie w gorzole:wink: czy któremuś palma nie odbija :grin::grin: żeby mi po wozie nie poskokoł :facepalm::grin::grin::decayed:

Andrzejek, na to jest sposób - Kasie w domu zostawisz, a my Cie zgarniemy do auta :naughty:

Jak już to pojadę kasią :wink: w domu nie zostawie bo staro by mi ją sama gwozdzym objechała ,tym bardziej że teraz ma zakaz wsiadania do auta :wink::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dawaj Andrzejek - co Ci sie może stać z autem na takim zlocie - no chyba że jesteś takim pedantem że nawet jak piłką ktoś przypadkiem uderzy w auto to się denerwujesz - no ale za takiego nerwusa Cię nie mam

:grin:

Opublikowano
Dawaj Andrzejek - co Ci sie może stać z autem na takim zlocie - no chyba że jesteś takim pedantem że nawet jak piłką ktoś przypadkiem uderzy w auto to się denerwujesz - no ale za takiego nerwusa Cię nie mam

:grin:

Ty mnie nie strasz ( żadnych piłek itp) ale do listy mnie dopisz :wink:

Opublikowano
  • Autor

to podaj imię żony - jeżeli z nią jedziesz

Opublikowano
to podaj imię żony - jeżeli z nią jedziesz

babsko w doma siedzi ,chyba że autobusym przyjedzie :wink: jo som :wink:

Opublikowano

Jak już to pojadę kasią :wink: w domu nie zostawie bo staro by mi ją sama gwozdzym objechała ,tym bardziej że teraz ma zakaz wsiadania do auta :wink::naughty:

buty z błota miała:grin:

Opublikowano

Co najwyżej będziesz miał auto na ceglach :)

Opublikowano

Andrzej, fajnie że jedziesz, jeszcze na Zatorze nikt nie był B8 w avancie, będzie do czego zapakować graty które wykorzystamy nad rzeką.

Ps. Nie martw się o piasek, zrobimy tak że go nie znajdziesz do czasu podniesienia dywanika :wink:

Opublikowano
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
Opublikowano

zle się zachowywała , kręciła się w moich siedzeniach jakby wszy miała :facepalm::wallbash::wallbash:

Opublikowano
Andrzej, fajnie że jedziesz, jeszcze na Zatorze nikt nie był B8 w avancie, będzie do czego zapakować graty które wykorzystamy nad rzeką.

Ps. Nie martw się o piasek, zrobimy tak że go nie znajdziesz do czasu podniesienia dywanika :wink:

Będzie czym bramke przewieźć w tym roku :naughty::naughty::naughty:

---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ----------

zle się zachowywała , kręciła się w moich siedzeniach jakby wszy miała :facepalm::wallbash::wallbash:

:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
  • Autor

będzie czym bramki przewieść :grin:

Opublikowano

będzie czym bramki przewieść :grin:

To logiczne, nawet o tym nie wspominałem :decayed:

Opublikowano
:grin::grin::grin: Panowie sory ale niema takiej opcji :wink:
Opublikowano

byłem na wszystkich Zatorach i tylko raz z moją więc uwierzcie nie ma sensu jechać z babą...

prześledźcie poprzednie wątki czy Mirek kiedyś był ze swoją babą...albo z kochanką ? NIGDY

Opublikowano
:grin::grin::grin::grin::grin:
Opublikowano

Ja z Moją czuję się bezpieczniej :decayed:

Opublikowano

no z kochanką nie mógł być bo jej nie ma

:polew::polew::polew::polew::polew::polew: