Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Andyjowa Deep Zee Blauw perełka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dokonałem kolejnego poważnego moda :wink: +20PS teraz to już na pewno osiągnę prędkość światła :naughty:

n5nzexom.jpg

a92bvaej.jpg

s4847izc.jpg

8z35q7bu.jpg

Janusz, dzięki :hi:

Opublikowano

WOW :thumbup1:

Opublikowano

Też mam takie od Janusza, on je chyba w piwnicy klepie i wciska wszystkim, że ori. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tylko, że ja wole rezać technicznie niż wizualnie

Też mam takie od Janusza,

Kłamczuch :wink:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zakupiłem przetwornicę :)

rspthl85.jpg

Ktoś wie jak to podłączyć? W tej chwili mam z tyłu gniazdo zapalniczki 12V, czy można się pod to podpiąć?

3s4ah63g.jpg

5q3nyuyt.jpg

Edytowane przez andynl

Opublikowano

Chyba jeszcze samej przetwornicy brakuje ? Wymiana tych pojemników też jest konieczna?

Opublikowano
  • Autor

Przetwornica jest przypieta do tych pojemników, wymiana konieczna ponieważ ten prostokatny pierdołek jest płytszy (właśnie pod nim zamontowana jest przetwornica)

Opublikowano

A widzisz takie to madre :) drogie to to ?

Opublikowano
  • Autor

coś koło 60€ zapłaciłem

Tak to wygląda z drugiej strony :)

k5uva6fc.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

racja racja. ja ostatnio zaszalałem i u kolegi wrzosa dopadłem pstryczek składanych luster. czyli równie poważny mod :wink:

No i pozazdrościłem mainowi i też se taki kupiłem :decayed: wkrótce wykonanie poważnego moda :decayed:

ophtkqma.jpg

Edytowane przez andynl

Opublikowano

Tak przejrzałem cały temat i muszę przyznać że mody wymiatają ;D Andyl, pytanie. Oświetlenie dolne, białe drzwi wycinałeś tą zaślepkę i wkładałeś te same lampki co podchodzą pod podświetlenie nóg wewnątrz? Czy to już miałeś oryginalnie?

Opublikowano
  • Autor

Lampki nie są od podświetlenia stóp, to zupełnie inne lampki na zwykłą żarówę, tylko zamiast żarówek są założone moduły LED. Otwory wycinałem :)

Jakbys szukał oświetlenia drzwi to niedługo bedę miał komplecik :)

Opublikowano

Mówisz o 4x lampki pod te otwory do wycięcia czy coś jeszcze jest? :) Jestem chętny. Ile ciacików to kosztuje?

Opublikowano
  • Autor

Poleciało PW

Opublikowano

racja racja. ja ostatnio zaszalałem i u kolegi wrzosa dopadłem pstryczek składanych luster. czyli równie poważny mod :wink:
No i pozazdrościłem mainowi i też se taki kupiłem :decayed: wkrótce wykonanie poważnego moda :decayed:ophtkqma.jpg

No toś Panie zaszalał. Też nie masz czego zazdrościć hahaha :-D

Opublikowano

Ludzka zazdrość nie zna granic :D ja np zazdraszczam zwyklych diod led w uchwycie drzwi :D mała rzecz a tyle zazdraszczania :D

Opublikowano
  • Autor

Nie zazrdaszczać tylko brać się za robotę obiboki :wink:

apropo apropy miałem założyć nowy włącznik ale jakoś tak się zachmurzyło i bałem się żeby nie zmókł. :decayed::facepalm:

Opublikowano

Jak Andy, rozkminiłeś temat przetwornicy, czy można ją wpiąć pod zasilanie gniazda zapalniczki ?

Opublikowano
  • Autor

No myślałem że na łatwiznę tak się uda to zrobić ale d... z tego, do przetwornicy potrzeba 2xplus z oddzielnych bezpieczników (listwa bezpiecznikowa w bagażniku) i masa, zapalniczka ma plus i minus oraz podświetlenie.

Zaczynam się zastanawiać czy ten mod warty zachodu, aż tak bardzo mi 230V w aucie nie potrzebne, gdyby było pewnie bym używał ale robić na siłę jakoś mi się nie chce.

Musze się przespać z tym tematem :facepalm:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/269243-gniazdo-230v/

Pstryczek zamontowany ale fotek nie zrobiłem :facepalm:

Edytowane przez andynl

Opublikowano

A co to za pstryczek robiles ;) rocket lunch ?? :D

Opublikowano
  • Autor

Pstryczek do luster

Opublikowano

Zaczynam się zastanawiać czy ten mod warty zachodu, aż tak bardzo mi 230V w aucie nie potrzebne, gdyby było pewnie bym używał ale robić na siłę jakoś mi się nie chce.

Musze się przespać z tym tematem

W sumie to masz rację, jak to tyle zachodu. Można sobie podarować takiego moda tym bardziej że zmniejszy Ci się objętość "prostokątnego pierdołka" :grin: