Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Andyjowa Deep Zee Blauw perełka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a masz dziurwe na narty? :>

Nie mam, nie jeżdżę na nartach, mam inne dziury :wink:

a masz dziurwe na narty? :>

Dajcie człowiekowi spokój już z tymi nartami :decayed: Mc D. nie jest w standardzie??

MC nie jest w standardzie jest z tzw. pakietem schowek, tak samo dziura na narty, u mnie tego pakietu nie ma. Co prawda kupiłem całe oparcie z McD i dziurą ale to była kanapa od A5 coupe więc brak środkowego zagłówka.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

A tak w ogóle historia dnia :)

Mój Audi dealer przysłał mi na maila zaproszenie i formularz do wypełnienia na jazdę próbną audi A6 :)

Wypełniłem i wysłałem bo przejadę się chętnie A6tką :wink:

Następnego dnia rano zadzwonił do mnie "mój dealer" rozmowa brzmiała mniej więcej tak:

D = dealer

ja = ja :wink:

D - otrzymaliśmy pański formularz, jaki jest powód że pan go wypełnił? :facepalm:

ja - wypełniłem bo przysłaliście

D - aha no tak, to może ja pana zaproszę do nas i przedstawię panu nasz plan finansowy

ja- no wiem pan ale ja na razie nic nie kupuję chciałem się przejechać i stwierdzić czy mi się podoba i ewentualnie wtedy zastanowię sie nad kupnem :huh:

D - aha, rozumiem

ja - cieszę się

D - a jakie A6 by pana interesowało

ja - niebieski avant proszę pana :wink:

D - no tak rozumiem ale chodziło mi bardziej czy ma to być diesel czy benzyna

ja - niebieski avant 3.0 diesel proszę pana

D - aha dobrze to ja muszę spojrzeć w komputer

ja - dobrze

D hmmm (chwila ciszy) ale wie pan co w NL mamy tylko 3 takie modele z tym silnikiem, i najbliższy jest w Groningen (250km dalej) więc ja mogę panu to auto przyprowadzić ale dojda koszta sprowadzenia i odprowadzenia auta do naszej siedziby

ja - :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: No to pan mi teraz wytłumaczy jedną rzecz, skoro nie macie auta testowego to po co wysyłacie mi zaproszenie i formularz na jazdę próbną :facepalm: :facepalm: :facepalm:

D - hmm no wie pan bla bla bla bla

I tak o to przejechałem się audi A6 Avant w kolorze niebieskim :wink:

Edytowane przez andynl

Opublikowano

No widzisz Andynl, jak byś skorzystał z zaproszenia, to i na nartach( :grin: ) byś jeździł, i A6 :)

6g4r9b92.jpg

Od sześciu tygodni leży :facepalm: Permanentny brak czasu :(

Opublikowano
  • Autor

No widzisz Andynl, jak byś skorzystał z zaproszenia, to i na nartach( :grin: ) byś jeździł, i A6 :)

No przecież pisałem że nie mam dziury na narty :wink:

Opublikowano

To wyrezaj ta dziurę bo sam widzisz że tyle okazji ostatnio miałeś ;)

Ps nie napisali ze mają niebieskiego avanta z 3.0 , tylko zaprosili na jazde :D Ale zapytanie o powod wypełnienia formularza pierwsza klasa ;)

Opublikowano

Kto wie, może będziesz miał jakąś sprawę w Groningen. Przetestujesz wtedy A6. Niebieskie :decayed:

Opublikowano

Bo człowiek z ASO nie myślał że będziesz mieć takie wymagania i zadowolisz się przejażdżką zwykłym 2.0tdi w oście i w kolorze białym :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Człowiek z ASO to chyba myślał że ja od razu przyjadę z zaliczką :facepalm: a 2,0tdi to i owszem mają na stanie i to w różnych kolorach :wink:

Edytowane przez andynl

Opublikowano
  • Autor

Janusz nie zapomniał, solidna firma ;-) blendy juz dawno na podkładzie

Opublikowano

aaa no to chwała dla Janusza :D

no to pięknie :D

ps Ty tam jakeis jeszcze podsweitlenie robiłes ostatnio co to taka tajemnica była.. dobrze pamiętam ?? i co to wyszło :)

Opublikowano

Andy, czy Ty zakladales podswietlenie daszkow i wrzucales fotki z roboty? Bo gdzies to widzialem a nie moge znalezc.

Opublikowano
  • Autor

ps Ty tam jakeis jeszcze podsweitlenie robiłes ostatnio co to taka tajemnica była.. dobrze pamiętam ?? i co to wyszło :)

Podświetlenie klamek zewnętrznych? co Ty nieprzytomny jakiś ??

Andy, czy Ty zakladales podswietlenie daszkow i wrzucales fotki z roboty? Bo gdzies to widzialem a nie moge znalezc.

Tak i nie :)

Opublikowano

To gdzie ja to widziałem?

Opublikowano

O widzisz!

A powiedz mi jeszcze, jak Ty to tak ładnie zaznaczyłeś, jak wymierzyłeś gdzie ma być, czym wyciąłeś i co zrobiłeś z tą blaszką pod spodem?

Opublikowano
  • Autor

Miałem wymiary od Griga-st (na fotkach) ale nie mam już tego niestety, jak chcesz to mogę Ci jutro zmierzyć w aucie

Do wycinania używałem ostrego noża do tapet, aczkolwiek ciężko idzie a przydusić nie bardzo można bo te blaszki się odklejają od szmaty, nie wiem może lepsz by była jakas mikro piła , mały brzeszczocik albo coś w tym stylu.

Najpierw wytnij sobie szmatę nożem a później walcz z blachudrą

ukdbtwuu.jpg

3bq2z9pn.jpg

uxdnid3i.jpg

Opublikowano

Jak mógłbyś zmierzyć, to byłoby super. A samą blachę czym ciąłeś? Gruba jest?

Opublikowano
  • Autor

Ja mietoliłem to nożem do tapet :facepalm: ale ciężko szło musisz sobie opracować jakiś inny sposób. Blaszka ma około1 może 1,5mm aluminium

Jutro po robocie Ci zmierzę :)

Opublikowano

Dzięki!

Opublikowano

Hmmm czemu poprostu cos pamietam ale nie do konca :) dlatego pytam muze cofnac sie pare stron i poczytac ;)

a no patrz :D faktycznie to klamki były :D moja skleroza nie zna granic :D