chomiczesq Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Panowie szukam info co może te radio jakie funkcje itd ale niestety slaby ze mnie archeolog i nic nie moge znaleść a wujek google chyba jest na mnie ob rażony ;/ dlatego zakładam temat... z prosba jesli ktoś ma takie radio albo ogarnia temat niech by mi podpowiedział co może te radio. czy ma bt czy podłaczyć można tel itd... jak można to rozbudować, czy odtwarzac moze filmy jak ogarnac zeby odbierała telewizja o ile sie da w ogole... itd itd...
Tom A4 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 bt brak do oglądania tv potrzebny tuner tv tam też można podpiąć kamerke cofania co d odtwarzania filmów musisz zakupić interfejs multimedialny i tam podpinasz np: dvd, kamere cofania, mp3 można dkupić tunert tv cyfrowy i odbiór tv jest możliwy. W slocie na cd czytane są tylko mapy muzyki tam nie odsłuchasz. Jeśli bedziesz chciał kupić szukaj wersji dx tam można wgrac pl menu i są polskie mapy wersja non dx to tylko radio ze sporym lcd ---------- Post dopisany at 15:47 ---------- Poprzedni post napisany at 15:45 ---------- tu masz filmik z fonem ale oczywiście bez adaptera multimedialnego nie wiele zdziałasz
chomiczesq Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Opublikowano 7 Lutego 2014 jaki koszt takich adapterow co by to pozniej wszystko spiac
marekg Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Odsprzedać i kasę zamiast w adaptery to w rnse wrzucić. Wysłane z mojego Trooper_X55
Tom A4 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 koszt rns-e to 1200 minimum rns-d mżna dostać za 300 zł , a i tak do wszystkiego potzrebny adapter multimedialny.
chomiczesq Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Opublikowano 7 Lutego 2014 Kupilem od arturoo za 400 z polskim menu i mapami plus adaptwr usb i na karty sd Jaki koszt tych modulow o ktorych pisaliscie wyzej zeby te tv podlaczyc kamerke itd
Tom A4 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Adapter Multimedialny MFD1 MFD2 RNS-D VW AUDI (3941802571) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. można trafic taniej aj kupiłem za 150 zł do rns-e
barthek11 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 kurde, a jak odróżnić wersje DX od nie DX?
Tom A4 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 mam gdzies spis nr seryjnych które to dx ,a któe non dx
barthek11 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 mam gdzies spis nr seryjnych które to dx ,a któe non dx czyli rozpoznać można tylko po numerze seryjnym ? jeśli jest non- DX to nie zmienimy języka ? bo niewiem czy kupować spolszczenie w ciemno...
Tom A4 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 non dx nie zmienisz języka pl ani map pl
chomiczesq Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Opublikowano 7 Lutego 2014 Loool ponad 300 zl i to potrzebne zeby byla tv kamera cofania i filmy? A jak tylko sama kamere cofania tontez?
Tom A4 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 tak do kamery też ,można trafić okazje przed momentem widziałem za 270 zł jak chcesz mogę spytać kumpla może nie będzie wiele chciał bo sprzedał auto ,a interfejs mu został.
chomiczesq Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 czy rnsd nie kożysta z cana? czy te radio nie bedzie wyświetlać jakich kolwiek informacji na FISie? do czego służy tuner TMC?
Tom A4 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 rns-d wyświetla info na fis właśnie canem. Traffic Message Channel czyli informacje na bieżąco o korkach i tego typu informacjach. Starsze modele szły po ena,clock,data.
Mithrindil Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 TMC działa w polsce? Da się zmusić RNS-E by z tego korzystało?
Ra4al Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 TMC nie działa w Polsce. Moduł TMC w RNS-D jest potrzebny po to aby były wyświetlane info na FIS'ie. Inaczej nie ma bata na to...
wilku323 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 TMC nie działa i nie będzie działać. Moduł tylko Cie ratuje
Rekomendowane odpowiedzi