Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] A4 2.7 BiT ARE KW 18' BBS RS 1.8T -> 2.7 BiT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pewnie, że się da ale jakoś mi narazie zastawiam tak :wink:

Grill polift czarny mat

DSC_0171.jpg

---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ----------

Dążę do czegoś takiego :slina:

image.jpg

Opublikowano

Grill polift czarny mat

http://s29.postimg.org/atmkv4l2r/DSC_0171.jpg

---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ----------

http://s3.postimg.org/j5g7hjddr/image.jpg

kolego, masz u siebie z tyłu głośniki? bo mam taki pakiet jak Ty, takie fotele boczki skóra, biały licznik, caly srodek czarny i tylko dwa glosniki :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

miałem pakować 320 bo były do sprzedania na forum ale mnie ktoś podkupił :facepalm: mogłem, ale zwrotków nie dorwałem nigdzie a muszę szybko zmienić bo trasa mnie czeka

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ----------

Grill polift czarny mat

kolego, masz u siebie z tyłu głośniki? bo mam taki pakiet jak Ty, takie fotele boczki skóra, biały licznik, caly srodek czarny i tylko dwa glosniki :facepalm:

chodzi Ci o boczki czy półkę ? w boczkach nie mam a w półce mam :wink:

Opublikowano

miałem pakować 320 bo były do sprzedania na forum ale mnie ktoś podkupił :facepalm: mogłem, ale zwrotków nie dorwałem nigdzie a muszę szybko zmienić bo trasa mnie czeka

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ----------

Grill polift czarny mat

chodzi Ci o boczki czy półkę ? w boczkach nie mam a w półce mam :wink:

w boczkach, jestem ciekaw czy ta wersja tj sport czy jakos tak miala glosniki w drzwiach z tyłu :wink: skuś się na polerke felg, pewnie zabawy w... ale efekt jest, wiem po sobie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Zabawy jest sporo ale to zostawię sobie na długie zimowe wieczory :grin:

Opublikowano

Felga zostaje ta czy s-line na lato? ja bym zostawał przy tej co masz obecnie :naughty:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Na lato zostaje Winter 18' na zimę muszę kupić jakąś fajną 16-17

PS poszukuje dystansów 20mm i 15mm :wink:

---------- Post dopisany 04-06-2014 at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany 27-05-2014 at 21:23 ----------

Wreszcie bez lotki :naughty:

DSC_0292_1.jpg

gwint zakupiony włożony na aucie wyląduje pod koniec miesiąca :banan:

jeszcze fota z grilem w macie i bez lotki

DSC_0291_1.jpg

---------- Post dopisany 28-07-2014 at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany 04-06-2014 at 16:41 ----------

Aktualnie u mnie, jeszcze w bagażniku :facepalm:

DSC_0321_1.jpg Prawdopodobnie fotki już skręconego dziś wieczorem:naughty:

Sory za pp

Po dłuższej nieobecności trochę odświeżę temat. Porobiłem kilka rzeczy eksploatacyjnych czyli remont zawieszenia przedniego( wszystko nowe ), nowe oponki Nankangi no i wreszcie wymarzony gwint :D Początkowo nie miało być tak nisko ale wyszło jak wyszło 58 cm przód tył 59 cm czyli dosyć nisko, trzeba założyć dystans i niestety deko będzie trzeba podnieść. Narazie wygląda tak jak wygląda, tylko 2 fotki poniżej jak będzie dobry aparat+fotograf to może wpadnie więcej :)

a7d957708950d7a0med.jpg

b05f47ddb1343cdbmed.jpg

Opublikowano

bardzo fajna baza.. za pełna ta felga... zawias można fajnie złożyć na skróconych amorkach i odpowiednich sprężynach, pomijając koszt gwintowanego i jego wymiany, czy regeneracji. Polecam, jeśli auto nie ma wielkich zadrapań, pogadać z kimś w sklepie z lakierami. Kupić materiały polerskie, jakieś elektronarzędzia i próbować. Na ciemnym lakierze przy dobrej chemii zrobisz robote.

Opublikowano
  • Autor

akurat felga mi się podoba :) chociaż na przyszły sezon wpadnie cal więcej :D co do lakieru to narazie dobra mycie i wosk mi wystarcza, jednak gwint to gwint możliwość regulacji wysokości jest mi potrzebna ;)

Edytowane przez jacek00

Opublikowano

ja was kurna nie rozumiem. gdzie ten cal jeszcze wejdzie. Swieża bryka, zero przeglądu, ale fela 20-tka...

:D:D:D

:wink: uzupełmij profil i awatar.

Edytowane przez Shiftback

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zero przeglądu ? :) nie 20 tylko 19 speedline jak wejdzie, ale podobno wchodzi :)

Mały aktual :D Gruntowne mycie i przyciemniony szybki, w przyszłym tyg klapa US. :)

ab3a26d60f9e17dbmed.jpg

a671080fcd868decmed.jpg

Opublikowano

az sie prosi o dystans ,kiedy kupisz ? jak cos na tyl bede mial 25mm

Opublikowano
  • Autor

zdecydowanie dystans jest potrzebny, pomierzę i zobaczę czy 25 wejdzie :)

Opublikowano

jakie masz parametry ?

felg i opon

Opublikowano
  • Autor

18' x 7.5 et43 lub 40, 215/35

Edytowane przez jacek00

Opublikowano

Oj nie wiem czy 25mm nie bądzie zbyt... wystajęce :)

Opublikowano

myślę ze 15mm byłoby spoko ;P

Opublikowano
  • Autor

w takim razie zrobię pomiar i zamówię coś odpowiedniego, firma dystom słyszałem, że robi coś takiego, godna polecenia czy macie coś innego ?

Opublikowano

Co wy piszecie ja przy 8j 204/45 przy ory et 45 miałem dystans 27 i wszystko było spasowanie na piczy klak . A teraz przy 9j mam mam et 22 i nic nie przyciera

A tu jest 7.5 j

Edytowane przez kaFFFar