Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] moja pierwsza A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ślicznie! :wink:

Opublikowano
  • Autor

Ślicznie! :wink:

Opublikowano

...az sie prosi ta Twoja B8 o S line zew. :) z moimi felgami bylaby ogien ;)

Opublikowano

dobrze mówi piwska mu dać :wink:

Opublikowano
  • Autor

dobrze mówi piwska mu dać :wink:

a ja bym nawet rzekł , że butelczyne :wink: Pany raz że na razie nie ma kasy na nowe felgi bo jeszcze do pracy nie wróciłem, dwa gdybyś to chłopie miał w 20 calach to byśmy już dawno rozmawiali bo właśnie w graficie będę myślał nad kołem. co do S line zew. to wpadną tylko listwy progowe :wink: wiem że było by dużo lepiej ale puki co na razie nie. juz był jeden taki co mnie na polifta kusi :grin: :grin: :grin: :grin:

Opublikowano
  • Autor

Koza :decayed:

:facepalm: wiedziałem :decayed: tylko czekałem kiedy to napiszesz :grin: :grin: :grin:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15mm z przodu i tak zostaje (zdjęcia z klikadła na szybko wieczorem)

immmbk.jpg

24gr8dy.jpg

Opublikowano

ja przerzucałem z LED na neon w krakowie w navipol'u. ale chyba ktoś tu na forum ogarniał temat ze zwykłych na neon jeśli się nie mylę

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

no i wpadł przód

1qshup.jpg

a tak siadło auto na sprężynach

1z2ooky.jpg

10pd7j7.jpg

teraz trzeba pomyśleć nad dystansami

Autko piękne, zawias jak dla mnie zrobil robote i auto wyglda super :)

Tylko zainwestuj w koncu w porzadny lewarek bo pod te gowno ktorym dzwigasz auto reki bym nie wsadzil ;)

Opublikowano
  • Autor

dzięki Daniel :hi: spodziewalem się tutaj wszystkiego ale nie tego, że się ktoś dowali do lewarka :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ori z auta i powiem Ci mimo, że smarkato wygląda już nie jedna b8 była na nim dźwigana, nie jedna rzecz była robiona i wytrzymał wiec chyba spokojnie można robić kaskaderkę :wink:

Opublikowano

Ten lewarek jest spoko, jedyna wada to ta pierdykana korbka, strasznie źle się tym kręci :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Ten lewarek jest spoko, jedyna wada to ta pierdykana korbka, strasznie źle się tym kręci :facepalm:

masz rację, ale katastrofy nie ma. jak to gadają dobry fachowiec se wszystkim poradzi :grin: :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

No da się przeżyć :) , najważniejsze że jest wbrew swojemu wyglądowi dość stabilny, nie gibie się na boki i lekko się kręci, tylko korbka obciera o wszystkie możliwe powierzchnie, u mnie niedługo się ta korbka chyba urwie bo już wytarta od tego obcierania ;)

Opublikowano

Ładnie wyszły te dystanse, pokaż jeszcze tył i jakieś fajne fotki jak się samochód prezentuje w całej okazałości, bo też myślę o kupieniu dystansów do swojego cukiereczka :kox:

Opublikowano
  • Autor

Ładnie wyszły te dystanse, pokaż jeszcze tył i jakieś fajne fotki jak się samochód prezentuje w całej okazałości, bo też myślę o kupieniu dystansów do swojego cukiereczka :kox:

tył jest jeszcze bez dystansów. mam dylemat między 20 a 25mm. jak tylko to wszystko ogarnę to będzie trochę więcej mądrzejszych zdjęć

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dziś wymieniliśmy mocowanie amortyzatora. po wymianie sprężyn były jakieś delikatne stuki z prawej strony i potwierdziło się to co podejrzewaliśmy od samego początku. śruba łącząca to mocowanie i stabilizator krzywo siadła i zerwało gwint. Andrzej oczywiście jak się nie do dokręcić jak sie da i dowalił do samego końca ale pukało dalej na dziurach. więc wymiana części

2d10pcn.jpg

normalnie siła bez rozumu :facepalm::grin:

2yko08g.jpg

miały pomysł te gebelsy na to łączenie. wkręcić ją pod odpowiednim kątem to masakra :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

ale wszystko ładnie teraz siadło i yny jeździć :decayed:

Edytowane przez main

Opublikowano

I :good:

Opublikowano
  • Autor

I :good:

dzięki za podrzucenie pomysłu na zdiagnozowanie co stuka :hi:

Opublikowano
;)
Opublikowano
  • Autor

Andrzej to je dzik :doh: przy swoim by do pianką Forch posikał :decayed:

dobrze gadasz. poloć mu :drinks:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dobra Pany i Panie kupiłem na tył 25 mm. generalnie sam nie wiem co o tym myśleć i doradźcie mi czy aby czasem to nie wyszło za szeroko. opona się chowa a wystaje tak jak i z przodu sam rant felgi. może po prostu się muszę przyzwyczaić. tak czy siak oceniajcie i doradzajcie

przed założeniem dystansu było tak

25kj7kk.jpg

i z dystansem 25mm

m9vw45.jpg

bi2lqw.jpg

21bvfxe.jpg

i całość tak wyszła (auto stoi trochę krzywo)

2v31uvq.jpg

Opublikowano

Jak sie jeździ ??