andynl Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Andy proszę cię Jak orginał w czerwone kostki pod fotelem Tylko się upewniam w sumie nie podejrzewałem że odwaliliście furażerkę Main sprawdzić mi faktury to sobie zamówię, bo tak popatrzyłem na zdjęcia i dostałem weny może wreszcie skończę u siebie
srb38vx Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Andy proszę cię Jak orginał w czerwone kostki pod fotelem Tylko się upewniam w sumie nie podejrzewałem że odwaliliście furażerkę Main sprawdzić mi faktury to sobie zamówię, bo tak popatrzyłem na zdjęcia i dostałem weny może wreszcie skończę u siebie Andy sory Faktura jest u mnie piny się zgadzają 000979132E 2 kabelki 4 piny 21 zł 50 gr brutto ,000979025E 2 kabelki 4 piny 50 zł 70 gr Edytowane 30 Listopada 2014 przez srb38vx
andynl Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 OK dzięki Mam dostęp na ebayu do pinów 40zł za 6 luźnych pinów, rewelacja cenowa to może nie jest ale wolę to jak kupowanie takich rzeczy w ASO
srb38vx Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 OK dzięki Mam dostęp na ebayu do pinów 40zł za 6 luźnych pinów, rewelacja cenowa to może nie jest ale wolę to jak kupowanie takich rzeczy w ASO już po wyżej sprostowałem w sumie 8 pinów 72 zł 20 gr
andynl Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 a już zamówiłem 12 pinów za 80 zł w razie jak bym kilka spier....... to będę miał na zapas Dzięki
srb38vx Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 a już zamówiłem 12 pinów za 80 zł w razie jak bym kilka spier....... to będę miał na zapas Dzięki wariat szybki jesteś
andynl Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 a już zamówiłem 12 pinów za 80 zł w razie jak bym kilka spier....... to będę miał na zapas Dzięki wariat szybki jesteś No wiesz żeby mi się przypadkiem nie odechciało a tak graty leżą gotowe to już mi będzie wymówek brak choć jak to mówią nie trzeba okazji żeby zrobić imprezę - z wymówkami podobnie Nie chce mi się tych pierdykanych foteli wyciągać, ale jak się wezmę ......................................hahaha
andynl Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 To jeszcze mi powiedz którędy ciągneliście kabelki do lampki w fotelu pasażera? Po prawej stronie i po dechą rozdzielczą czy może pod dywanikiem na lewą stronę?
srb38vx Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 To jeszcze mi powiedz którędy ciągneliście kabelki do lampki w fotelu pasażera? Po prawej stronie i po dechą rozdzielczą czy może pod dywanikiem na lewą stronę? Od MCE pod dechą na prawą stronę po progu jak orginalna wiązka idzie do skrzynki pod fotel
andynl Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 ale dlaczego mam jakąś alergie na puszczanie kabli pod dechą no ale trzeba będzie zrobić jak fabryka nakazała
main Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 widzę Andy że faktycznie Cię wciągnęło. Andrzej, a może by tak polecieć po bandzie i odwiedzić Holandię. Trochę się pozwiedza i pomożemy koledze pakiet ogarnąć
marcin_o23 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Za tydzień przywożę s4 to będziecie mieli co tam modzić z Andrzejkiem Edytowane 30 Listopada 2014 przez marcin_o23
andynl Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Andrzej, a może by tak polecieć po bandzie i odwiedzić Holandię. Trochę się pozwiedza i pomożemy koledze pakiet ogarnąć Taaaaa skończyło by się na tym że mody nie zrobione bo wymówką była impreza albo lampki by były zamontowane na skrzydłach i kac gigant W zimie zwiedzanie Holandii kiepski pomysł szaro, buro i ciągle leje i wieje Edytowane 30 Listopada 2014 przez andynl
main Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 tak od razu picie. najpierw robota a potem zabawa i kto wie jak by się skończyło
srb38vx Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Za tydzień przywożę s4 to będziecie mieli co tam modzić z Andrzejkiem Main ta łajza już dzwonił że lusterka z Sy będzie miał już wiem od kogo
main Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 w tym tygodniu wpadł zimowy setup (zdjęcia nie najlepszej jakości, ale moje klikadło nie najlepsze robi gdy jest ciemno) pewnie niektórzy z was powiedzą, że koła schowane i żeby wsadzić dystanse. ale tak właśnie miało być to jest koło na zimę i ma być schowane żeby auto nie było cały czas uwalone
Marex_A4 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 w tym tygodniu wpadł zimowy setup (zdjęcia nie najlepszej jakości, ale moje klikadło nie najlepsze robi gdy jest ciemno) pewnie niektórzy z was powiedzą, że koła schowane i żeby wsadzić dystanse. ale tak właśnie miało być to jest koło na zimę i ma być schowane żeby auto nie było cały czas uwalone Fajne ,Fajne
Rekomendowane odpowiedzi