Lukas Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 no to jeszcze sie pochwal w jakim rejonie mozna tocudo zobaczyc :one:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 nie widzę tu kombi (kombi - avant jest w rs), ale tylko napisałem że lubię takie cicho-ciemne kombi, nie konkretnie w odniesieniu do tego auta. PS: sedany tez bardzo lubię Sam przecież mam sedana :diabelek: Tylko mam taki sentyment do RS6 (widziałem jedną kilkakrotnie i raz nawet jechałem - ten fotelik dla dziecka z tyłu..... i ten dyskretny niewinny wygląd avanta.... palce lizać)
bushi Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Ach Audi wie jak robić auta - a ty masz jedną z najładniejszych audiczek
Lukas Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 bo to ona na codzien smiga tym autkiem nie no w sam raz babski samochodzik :one: pewnie nie jednemu kopara opada jak strzela na zielonym :galy:
bolek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Przyczajony tygrys , ukryty smok-miazga
kaj82 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 A ja to pierwszy raz widze zeby S4 mialo taka kiere i taka gałkę, ale nie zmienia to faktu ,że i tak bym ją przygarnął, byłem kiedyś wożony taką jako pasażer z tyłu- WRAŻENIA PAMIETAM DO DZIŚ :one:
Hugo Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 A ja to pierwszy raz widze zeby S4 mialo taka kiere i taka gałkę Jak przy zakupie konfigurujesz sobie auto , to możesz sobie wybierać co chcesz :one:
łukasz_S4 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2007 A ja to pierwszy raz widze zeby S4 mialo taka kiere i taka gałkę, ale nie zmienia to faktu ,że i tak bym ją przygarnął, byłem kiedyś wożony taką jako pasażer z tyłu- WRAŻENIA PAMIETAM DO DZIŚ :one: Kierownica - syf to sam wiem i nawet sie zastanawialem czy cos nie kombinowane ale w instrukcji pisze ze trojramienna jest w opcji, co do galki to nie wiem jakie sa w innych s4 ale podejrzewam ze jest ona inna wtedy jak sie dobiera sportowa kierownice.
kaj82 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 A ja to pierwszy raz widze zeby S4 mialo taka kiere i taka gałkę, ale nie zmienia to faktu ,że i tak bym ją przygarnął, byłem kiedyś wożony taką jako pasażer z tyłu- WRAŻENIA PAMIETAM DO DZIŚ :one: Kierownica - syf to sam wiem i nawet sie zastanawialem czy cos nie kombinowane ale w instrukcji pisze ze trojramienna jest w opcji, co do galki to nie wiem jakie sa w innych s4 ale podejrzewam ze jest ona inna wtedy jak sie dobiera sportowa kierownice. Co do gałki to wszystko się zgadza, a co do kierwonicy to zawsze można zmienic na taka 3-ramienna pikowaną
Hugo Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 co do galki to nie wiem jakie sa w innych s4 ale podejrzewam ze jest ona inna wtedy jak sie dobiera sportowa kierownice. Tak wygląda gałka w S4
kaj82 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 co do galki to nie wiem jakie sa w innych s4 ale podejrzewam ze jest ona inna wtedy jak sie dobiera sportowa kierownice. Tak wygląda gałka w S4 Obrazek tak wygląda jak sie ma 3-ramienna kierę A jak sie ma 4-ramienna to tak jak kolega Łukasz ma czy się znów mylę??
łukasz_S4 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2007 tak wygląda jak sie ma 3-ramienna kieręA jak sie ma 4-ramienna to tak jak kolega Łukasz ma czy się znów mylę?? Troche sie tym zmartwilem ale poszukalem w gogolach i znalazlem zdjecie s-ki z takim wnetrzem jak moja Faktycznie mozna zmienic kiere , a co z poduszkami?
Dawid22 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 piękne auto i do tego niepozorne - to co lubię najbardziej :diabelek:
Hugo Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Faktycznie mozna zmienic kiere , a co z poduszkami? Poduche musisz kupować nową do tej 3 ramiennej kierownicy
kaj82 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Faktycznie mozna zmienic kiere , a co z poduszkami? Poduche musisz kupować nową do tej 3 ramiennej kierownicy no ta stara poducha troche by nie pasowala :/ Ja bym kupił 3-ramienna, a tą sprzedał, jak dobrze pójdzie to nic do tego biznesu nie dopłacisz, a wygląd niebo a ziemia IMO
Jaro Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 autko pikne !!!! co do kieronicy to masz racje do bani , sam mam taka .GRATULACJE
MAx Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Gratuluje !!Reweleacja moja przebila, niesety :zly:
Rekomendowane odpowiedzi