siwusek Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam serdecznie. Może zanim opisze auto chciał bym w dużym skrócie przedstawić wam moja cała historie z autami, no to lecimy. Jako 1 auto z grupy Vag jakie miałem była to jetta a2 coupe z 85 roku Po jakimś czasie auto poszło do kasacji "wypadek" nawet było w gazecie może ktoś pamieta wypadek na starym sosnowcu auto wjechało w prawie przejście podziemne jak jest łuk w stronę Mc donalda, nie ja byłem juz wtedy włascicielem tego auta:). Potem wpadła stara pospolita golfina Ale golfik potem poszedł na zamiane za jetta a2 z86 roku w coupe moje oczko w głowie które wyróżniało się tym że wsadziłem jedyne w Polsce kolo z camaro Niestety poszła do sprzedania :facepalm: Zamiast jetty wpadł passat b4 varian ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting potem pojawiła sie polówka 6n no i seat cordoba 1.8 16v 14 konny z ktorego byłem bardzo zadowolony A teraz czas na audi Model: Audi A4 B4 Avant Silnik: : 1.9 tdi afn 110 Wyposażenie: -tempomat -climatronic -2xair-bag -elektryczne lusterka -elektryczne szyby -abs -wspomaganie kierownicy -radio podświetlane tak jak cała deska -itp Zawieszenie: obniżony na springach Układ Hamulcowy: Seryjny Koła: 17 ori audi Zima lato Brak Wnętrze:Seryjne Audio:Coś tam gra ************** Plany : Ogarnąć mechanicznie czyli zawieszenie i pierdoły różne. Zakup feli 17 lub 18 calowej Myslalem coś w stylu rh zw1, Gwincik Lampy poliftowe + obrys,dbać i jezdzić Fotki Pozdrawiam was i mam nadzieję że nie zanudziłem was tym dziś wyczyscilem turbo wymyłem ssacy jutro składam i szukam kogoś z vagiem do testów dynamicznych ciekaw jestem czy dalej bedzie mi turbine offało przy 120 aa i mam taki problem jade sobie trasa np 110-120 a tu abs i wykrzyknik ply jest ok dolewalem dla pewnosci ale dalej to samo Nie mam vaga dla tego nie wiem moze czujnik ktos kiedys pisał mze to wina akuma
Daniel871 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 ładna, co do tego wykrzyknika, mialem to samo z abs i to byl czujnik u mnie akurat z lewego tylu
PiterA4 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 fajne felgi ale te dymione kierunki nie pasuja:kwasny:
siwusek Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 musze kogoś z vagiem dorwać i niech mi sprawdzi co i jak felgi zimowe wiem ze kierunki nie pasuja ale mam ważniejsze rzeczy do zrobienia niż przejmować sie kierunkami ogarne co mam ogarnać i wpadna poliftowe spokojnie
miferA4B5 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Widzę wszystkie furki gleba+koło więc mam nadzieję, że Audiczka gorzej mieć nie będzie ? miałem ten sam problem, notlauf przy 120km/h, ale dałem jej po garach na trasie i przeszło pewnie turbo przybrudzone. powodzenia w modzeniu i bezawaryjności !
szafa Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 W pierwszej kolejności wymieniłbym keirownice, bo postarza wnętrze strasznie:decayed: A tak to życzę bezawaryjności i przyjemności z modzenia:kox:
husajn22 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Audiczka fajna kolor ładny pwodzenia w modach:wink:
a4-freunde Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 no to kolega pojechał z felga zapowiada sie ciekawie bede sledził
Wajsik86 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 felga ciekawa. Ładnie zmieniałeś te samochody oby ten został na dłużej:wink:
rysiu2006 Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Aluski z A3 kolego to 17 ET56? bo mam na takie chęć ale nie wiem czy spasują masz jakieś dystanse czy coś?
radimm Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 lotkę klapy kupowałeś Ty, czy poprzedni właściciel?
siwusek Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Opublikowano 14 Lutego 2014 lotka była et 17 jezeli sie nie myle to 45 0 dystansów
Rekomendowane odpowiedzi