Hohe Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Do sterownika drzwi było podpięte podświetlenie w lusterkach Hohe pomieszał mody Nic nie pomieszał. Ja mam tak podpięte klamki, nie mam składanych luster, więc bangla aż miło. No właśnie, jest w końcu miejsce w samych modułach żeby je podłączyć? Nie bardzo. Ja ciągnąłem przewody z przednich drzwi do tylnych.
komoornik Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Ok, czyli w modułach w przednich drzwi można się wpiąć - ale klamki nie będą się świecić jeśli będą złożone lusterka?
amaradaar Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) No właśnie, jest w końcu miejsce w samych modułach żeby je podłączyć? przednie napewno tak tylnie własnie nie wiem... ammm niby znalazłem moduły 794/795 C i D maja te pierdzielone kwadraciki w poł przemalowane a niby te obsługuja wsio wiec jakby w sumie.. tylko znów CP a pewności nie ma czy mam racje Edytowane 27 Marca 2016 przez amaradaar
amaradaar Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 hmm moim zdaniem maja ale jesli nie to bajera
andy-vip Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Nie mają. Tylko nie zapomnij skopiować starego kodowania. Edytowane 27 Marca 2016 przez andy-vip
amaradaar Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 no to pięknie teraz tylko ustalic w które piny sie wpiac
Hohe Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 No właśnie, jest w końcu miejsce w samych modułach żeby je podłączyć? przednie napewno tak tylnie własnie nie wiem... ammm niby znalazłem moduły 794/795 C i D maja te pierdzielone kwadraciki w poł przemalowane a niby te obsługuja wsio wiec jakby w sumie.. tylko znów CP a pewności nie ma czy mam racje CP nie mają, a po co chcesz zmieniać?Pytam, bo w B8 nie było podświetlanych klamek zewnętrznych, więc nie sądzę, że znajdziesz tam piny do tego. Jeśli po to chcesz zmieniać.
amaradaar Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Tia tylko skoro tak to czemu przednie maja piny zeby podlaczyc a seryjnie tez nie bylo przeca klampki leca od a6 No walsnie nie wiem czy tylnie taka opcje maja ale idac na logikie niby modulu z pol zamalowanym kwadracikiem maja taka opcje a wtedy nie musialbym ciagnac kabli przez to zyebawsze przejscie miedzy drzwiami a szafa
Hohe Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Przednie też nie mają. Można podłączyć, i ja tak mam, w miejsce podświetlenia w lusterku.
amaradaar Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Aaaa to z tad te dwa piny no moge nie pamietac bo opis czytalem jakis rok temu ale teraz wracam po malu hmmm czyli cholerka trzeba bedzie kable ciagnac jednak kurtka wodna
Hohe Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Po jednym kabelku z każdej strony i niewiele rozbierania, pomijam drzwi.
amaradaar Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 nie no wiem wiem ale jak juz miałbymrobic to na kostce i pinach w przejsciu na słupku no nic trza bedzie pomyslec ps a tak swoja droga to te kwadraciki przemalowane w połowie to mi sei z modem podswietlenia kieszeni w boczkach pokitrasiło :D ps moze tam moduły tył z końcaówa C i kwadracikami w poł pokolorowane maja znaczenie co ??
andynl Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Ludzie ale po co Wy kombinujecie z tymi modułami to tyle samo roboty jak podłączyć wedle schematu mar-m1 i działa idealnie i ze złożonymi lustrami. Sami sobie problemów wyszukujecie ps a tak swoja droga to te kwadraciki przemalowane w połowie to mi sei z modem podswietlenia kieszeni w boczkach pokitrasiło :facepalm: :facepalm: Sterowniki z pełnymi kwadratami były do obsługi składanych luster, te z nie pełnymi kwardatami nie mają pinów tam gdzie trzeba
amaradaar Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 eeee no ja mam z końcówka B z przodu i mam nie zamalowane .. tylko w połowie i mam składane lusterka mówisz zrobić jak mar-m1 hmmmm jutro przesledze watek jeszcze raz
andynl Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 eeee no ja mam z końcówka B z przodu i mam nie zamalowane .. tylko w połowie i mam składane lusterka A to ciekawe to teraz już sam nie wiem,
amaradaar Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 kuźwa ja to mam pecha muszę jednakowoż Cie przeprosic znów mi się pokitrasiło z końcówką B ma zamalowane hehe
andynl Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A widzisz czyli z moją głową jeszcze nie jest tak źle chociaz ja kupując sterowniki patrzyłem czy maja odpowiednie piny nie koniecznie sugerując się kwadracikami. Kiedyś kupiłem sterownik do 8 kanałów PDC z liteką F bodajże a po podpięciu VCDS okazało się że został przeprogramowany i ma inną literkę na końcu więc wcale bym się nie zdziwił jakby sterowniki drzwi miały czasem podobny motyw, no ale jak nie patrzeć jak nie ma pinów to nie pojedzie
amaradaar Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 No to było więcej jak pewne że TY masz racje dlatego zaczęło mnie to nurtować i sprawdziłem mistrz światła może być tylko jeden
Rekomendowane odpowiedzi