Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Co się bardziej opłaca? Malowanie punktowe czy malowanie całego elementu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na czarnym aucie, po otarciu bezbarwnego też robi się biało :wink:

mleczno biało :wink::wink:

Opublikowano
przecież ewidentnie widać różnice w rysach autora tematu i tego co wrzucił Kowi.... po 1 drzwi są czarne a rysa BIAŁA wskazuje to ewidentnie na zjechany element do podkładu....

Na każdym kolorze będzie biała rysa bo to bezbarwny lakier panie "specjalisto".:facepalm:

Opublikowano
przecież ewidentnie widać różnice w rysach autora tematu i tego co wrzucił Kowi.... po 1 drzwi są czarne a rysa BIAŁA wskazuje to ewidentnie na zjechany element do podkładu....

Na każdym kolorze będzie biała rysa bo to bezbarwny lakier panie "specjalisto".:facepalm:

Widze ze nie widzisz róznicy pomiedzy jednymi rysami a tą od gwoździa... żyj dalej w niewiedzy :grin::grin::grin:

Opublikowano

Nie będę z tobą dyskutował bo to nie ma sensu.

Poczekam aż autor tematu się zajmie tą rysą i napisze jak się jej pozbył.

Wtedy pogadamy.

Teraz to sobie gdybaj do usr...ej śmierci :grin:

PS.Nie cytuje się całych postów na które się bezpośrednio pod nimi wypowiada.

Poczytaj o Netykiecie.

Opublikowano

Ale sie spinacie:facepalm: wg. mnie absolutnie nie można w 100% ocenić po tych zdjęciach czy to podkład czy nie- ...ostatnio jak mi pies przejechal pazurami to tez wyrazne biale rysy na czarnym lakierze mialem ,które oczywiście zeszly po malej polerce:whistling:

Opublikowano

No to polerujcie powodzenia :grin:

Opublikowano

Właśnie do końca nie jestem pewny czy rysa jest do podkładu... :facepalm:.

Podjadę sobie w przyszłym tygodniu do dwóch zakładów w Krakowie, które zajmują się naprawą typu Smart Repair i zobaczę co oni powiedzą.

Z tego co wiem naprawa typu Smart Repair jest bardzo popularna w Niemczech i Wielkiej Brytanii.

Dam znać co mi powiedzieli.

Szczerze to mi się nie widzi oddawania samochodu do lakiernika, żeby malował parę drzwi... Przy sprzedaży może być problem i gadanie, że samochód był walony w bok... :facepalm:. Tego się obawiam...

Opublikowano

przed lakierowaniem robisz fotki drzwi