Filip?ysy Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Mozna prosic o nr czesci co najlepiej kupic? Ogarne aso jutro Uwaga pilne! Ma ktoś schemat podciśnień do AEB? Nie wiem gdzie podpiąć ten wężyk wychodzący z kolektora, od przodu samochodu. Idzie mi do tego miejsca gdzie powinien być N75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Z kolektora w aeb wezyk idzie tylko do dv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip?ysy Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Mozna jakies zdjecie jak to ma wygladac? Mam wstawiony taki DV. Dobrze mi się wydaje, że powinien być inny? 058145710 jak wstawię taki będzie ok? Edytowane 25 Lipca 2016 przez Filip?ysy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 To co na zdjęciu to nie jest dv, to grzybek od odmy, dv jest niżej http://img.photobucket.com/albums/v358/lwampir/a4%20b6/zawory18T.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip?ysy Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) To tam niżej chyba nic nie ma tylko żywcem rura w rurę Jutro rano zobaczę dokładnie Byłem zerknąć i tak to wygląda, rura w rure nie widac zaworu. Jutro ściągnę tą rurę i będę pewny W razie czego http://allegro.pl/audi-a6-c5-1-8-turbo-99-zawor-upustowy-turbiny-i6356172181.html czy to jest zawór DV, który powinien być tam gdzie go prawdopodobnie nie ma? Dobra złożyłem to i działa wszystko Edytowane 30 Lipca 2016 przez Filip?ysy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikone Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Wybaczcie chłopaki za odgrzewany kotlet ale chciałem się zapytać czy w 3.0 benzyna gdzie jest zawór cisnienia doładowania ? Gdzieś przy pompie SAI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radi88PL Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 To 3.0 V6 ma turbosprężarkę !!?? wydaje mi się że to wolnossący jest zatem zaworka tam niema. Niech mnie ktoś poprawi jak źle myślę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikone Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (edytowane) Godzinę temu, radi88PL napisał: To 3.0 V6 ma turbosprężarkę !!?? wydaje mi się że to wolnossący jest zatem zaworka tam niema. Niech mnie ktoś poprawi jak źle myślę ? Bo został mi jeden przewód podcisnienia i szukam gdzie go wpiąć. ? wychodzi pod filtrem powietrza. Do pompy SAI możliwe ze jest tam podłączenie ? Bo bez tego brakuje mu 150 km ? Edytowane 30 Maja 2018 przez Rikone Avant ma chyba zawór powietrza wtórnego tylko nie wiem gdzie go szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian.filar Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) W dniu 25.07.2016 o 14:44, Filip?ysy napisał: ""Uwaga pilne! Ma ktoś schemat podciśnień do AEB? Nie wiem gdzie podpiąć ten wężyk wychodzący z kolektora, od przodu samochodu. Idzie mi do tego miejsca gdzie powinien być N75"" A może ktoś ma do AJL ? Czy to będzie raczej to samo ?. Planuję zrobić remont podciśnień i złożyć wszytko od nowa na nowych częściach. Edytowane 11 Lipca 2022 przez Damian.filar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi