tomacho Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 ja obkleilem folia i wyglada to tak , nad halogenami sie zastanawiam bo czesto wieczorami jezdze i uzywam halogenow , wiec na razie nie modyfikuje
Piteros1 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 wogole mozna latac na zoltych halo ?
CZIKITA Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 U nas latają i kontrole mają da się jak się nie cwaniakuje przy kontroli
Armi Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 wogole mozna latac na zoltych halo ? Można, zakazane są żółte mijania. Nie ma słowa o przeciwmgielnych. Na zdjęciu zwykła folia oracal na lampie i halogenie:whistling:
dixon_ns Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Latać można byle nie za dużo w czasie ładnej pogody bo wtedy na niebieskich lepiej uważać bo przyczepią się że świateł przeciwmgłowe używa się jak widoczność jest ograniczona:decayed:
Piteros1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 jezdzicie na pozycjach czy mijania z halo, ja nie uzywam, bedzie mgla to wlacze, dla mnie taka troche wiocha na halo jezdzic
.md Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 siema. A ja mam pytanie - ori lampy usa też są oklejone/malowane, czy po prostu jest pomarańczowa "wkładka" ?
Armi Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Pomarańczowo-żółty odblask w środku lampy
.md Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Jest to dostępne ? Czy ciężki temat ?
Maniu. Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Też miałem w poprzedniej Audi takie połączenie i jak dla mnie fajnie się komponowało. W nowym projekcie też to uwzględnię
kamilus Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 a Gwerty jeszcze robi lampy ? bo cos dlugo na forum go nie bylo i nie odpowiada Chyba, ze znacie kogos kto przyciemnia lampy i robi usa ? (nawet samo przyciemnienie wchodzi w gre)
jacek70 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Robi, robi. A czy któryś z kolegów brał pod uwagę założenie do halogenów żółtych żarówek?
kamilus Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Szkoda ze nie odpowiada.. kontakt telefoniczny w jego profilu jest aktualny ? albo czy ma ktos do niego maila ? Bylbym ogromnie wdzieczny
MiiichalQ Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum i jeżeli źle trefiłem to przekierujcie mnie na odpowiedni temat. Mianowicie ma do was pytanie odnośnie żarówek. Chodzi mi o to że ma w swojej audi jeszcze zwykłe szklane klosze ale chciał bym sobie założyć żarówki które mnie zainteresowały i widzę że niektórzy je polecają inni zaś odradzają i tu moje pytanie do was. Jakie wybrać?? Dodam że oczekuje od żarówek białego ładnego światła, dobrej widoczności w różnych warunkach atmosferycznych oraz żeby ładnie sie prezentowały na drodze. a to typy żarówek które biorę pod uwagę: Philips BlueVision ultra ( H1) Philips X-tremeVision ( h4) Philips BlueVision ultra ( h4) Philips X-tremeVision (h4)
krzysieksza Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum i jeżeli źle trefiłem to przekierujcie mnie na odpowiedni temat. Mianowicie ma do was pytanie odnośnie żarówek. Chodzi mi o to że ma w swojej audi jeszcze zwykłe szklane klosze ale chciał bym sobie założyć żarówki które mnie zainteresowały i widzę że niektórzy je polecają inni zaś odradzają i tu moje pytanie do was. Jakie wybrać?? Dodam że oczekuje od żarówek białego ładnego światła, dobrej widoczności w różnych warunkach atmosferycznych oraz żeby ładnie sie prezentowały na drodze. a to typy żarówek które biorę pod uwagę: Philips BlueVision ultra ( H1) Philips X-tremeVision ( h4) Philips BlueVision ultra ( h4) Philips X-tremeVision (h4) Ja mam BlueVision ultra (H7) i jestem zadowolony
bula87 Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Też miałem w poprzedniej Audi takie połączenie i jak dla mnie fajnie się komponowało. W nowym projekcie też to uwzględnię U mnie jest tak samo, jeżdżę z żółtymi halogenami już dobre 3 lata i nie ma problemów z kontrolami i przeglądami jeśli są używane zgodnie z przepisami bez pajacowania. Poza tym w niektórych autach wschodu typu Honda, Mazda itd żółte halo są fabryczne.
Rekomendowane odpowiedzi