damianeq Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Witam, gdzie w audi A4 B5 znajduje się sterownik skrzyni biegów? Bo pod kanapą z tyłu znalazłem, ale wydaje mi się że to jest od ABS/ESP Fahr-Dynamik-Reegelung. Natomiast na sterownikach skrzyni z aukcji do A4 pisze Getriebesteuerung.
Banan Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Witam, gdzie w audi A4 B5 znajduje się sterownik skrzyni biegów? Bo pod kanapą z tyłu znalazłem, ale wydaje mi się że to jest od ABS/ESP Fahr-Dynamik-Reegelung. Natomiast na sterownikach skrzyni z aukcji do A4 pisze Getriebesteuerung. Przed przednim fotelem w nogach pasażera pod wykładziną.
damianeq Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 dzwoniłem do tego gościa z tej aukcji i mówił że pod tylną kanapą STEROWNIK SKRZYNI AUTOMAT VW PASSAT B5 1.9TDI (3946044392) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. Stąd moje pytanie. Sam sterownik który wystawił też nie jest od ASB.
markus85 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Być może w autach po 2001 szły i pod kanapą, ja u siebie w AHU z '99 miałem pod nogami pasażera i wyglądało to tak jak na tej aukcji Passat B5 Audi A4 Komputer Skrzyni Biegów Automat (3989478552) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , ale koleś zaznaczył że w a4 do 2000r., być może u Ciebie skoro masz 2001 jest pod kanapą.
Banan Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Mam modelowy 2001 i pod kanapą na pewno nie ma tylko tam gdzie pisałem To co gość wystawia to po numerach jest sterownik esp
damianeq Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Opublikowano 19 Lutego 2014 Mam modelowy 2001 i pod kanapą na pewno nie ma tylko tam gdzie pisałemTo co gość wystawia to po numerach jest sterownik esp Dokładnie to jest sterownik esp
damian88bk Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Ja dodam od siebie że w B5 pod fotelem pasażera jak koledzy piszą we wszystkich w tym samym miejscu chyba że ktoś rzeźbił anglika bo takie cudaki się zdarzają że może gdzieś upchać np. pod dechą bo było miejsce ze względu na położenie wiele z nich "pływa" i są do wymiany. Aha i podpowiem że fotela nie trzeba wyciągać żeby się do niego dostać tylko listwy boczne co dywan trzymają. W B6 w tiptronikach są już w puszce pod podszybiem razem z komputerem silnika a w multitronikach są "wbudowane w skrzynie"
damianeq Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Opublikowano 21 Lutego 2014 Może ktoś ma na zbyciu sterownik skrzyni biegów do 1.9 tdi w tiptronie?
Rekomendowane odpowiedzi