Faster84 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 witam czy to zagra na tyle w drzwiach zamiast bose? Powerbass S-6C
ManiekMCH Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zagrać - zagra musisz tylko wiedzieć czy radio uciągnie te głośniki czy nie braknie mu mocy. Ewentualnie zainwestować w dobry wzmacniacz.
Faster84 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 ale przeciez wzmacniacz bose jest w aucie pytam wlasnie pod tym kątem
misiek95 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 s-6c to zestaw odseparowany, a w tylnych drzwiach masz głośniki współosiowe:wink: szukaj głośników współosiowych, albo szykuj sobie jakieś fajne miejsca pod tweetery
Faster84 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Opublikowano 4 Marca 2014 a mozesz dac przyklad głosników wspólosiowych?
misiek95 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 jeżeli chcesz zostać przy powerbassach, to nie szukając daleko coś takiego Głośniki współosiowe Powerbass S-65T ale jak z jakością to nie wiem:wink: panuje przekonanie że żaden głośnik współosiowy nie dorówna zestawowi odseparowanemu
Kowi87 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 i nie zagra lepiej nizten bose co masz aktualnie, wzmacniacz bose jest słąbiutki wiec i głośnik nie powinien być jakis zbytnio mocny, spisz sobie parametry fabrycznego głosnika i szukaj czegos pod ten deseń. Albo kup komplet dedykowanych do B5, niektóre firmy miały zestaw dedykowanych głosników pod A4 B5
Faster84 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Opublikowano 4 Marca 2014 mi zalezy tylko zeby bylo wiecej basu bo przod mi odpowiada
nina_chudu4 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 witam,to zapodaj suba do bagaja:wink:basior murowany
Faster84 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Opublikowano 4 Marca 2014 no tak tylko nie chce rezygnowac z bose
nina_chudu4 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no tak ,moja gafa Ty w avanciku masz ori suba:hi: ---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ---------- ale jak jest wedlug Ciebie slaby(wiem o co chodzi ,bo tez lubie mocne kopniecie:decayed:)to moze jest mozliwosc odciecia go od systemu a dolozyc wzmacniacz okolo 400rms i suba 10"z moca 250-350 rms i on napewno zrobi ci zadawalajacy bas:naughty: ---------- Post dopisany at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ---------- bo zaczales od wymiany glosnikow ,a wsumie piszesz ze przod Ci odpowiada ,to zrob tylko tyl
Faster84 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Opublikowano 4 Marca 2014 no jeszcze jakby mi ktos powiedzial jak odciąc suba:)
nina_chudu4 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 ja niestety nigdy z tym nie mialem do czynienia i nigdy tak nie przerabialem , dlatego napisalem ze "jakby byla mozliwosc "odciecia to jest opcja zmiany na nie ori.
misiek95 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Ja osobiście planuje odołączyć tył i sub przez odlaczenie kostki przy wzmacniaczu. Przestaje grać ten pseudosub i tył. Przód i nowy subwoofer zasilam wzmacniaczem w 4 kanałach i finito:decayed: tył zostaje wyłączony
misiek95 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Do wzmacniacza idzie osobno sygnał przód i tył . Na pewno odetniesz to co potrzeba. Kwestia pokombinowania. Schematów nie mam, ale podpowiem ci ze wtyczki przy wzmaku bose są dwie
Rekomendowane odpowiedzi