Opublikowano 31 Sierpnia 200817 l czlowiek upada,zeby powstac znow,probojcie,ja bede was wspieral [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2008, 00:03 am_________________________________________________ No dobra tak jak obiecalam...dolaczam do was...... Mialam rzucic od 1wrzesnia..........ale co tam......wlasnie wypalilam ostatniego papierosa...... Takze mam nadzieje, ze bedziecie mnie wspierac......bo czuje,ze moze byc ciezko..... Aaaaa i wielkie graty dla tych co wytrwali..... to bedzie walka do konca zycia...jesli nie wytrwa ktos-trudno,bedziemy go na mawiac kolejny raz...az do skutku...
Opublikowano 1 Września 200817 l Dzisiaj mnie sie pety śniły .. ..bo wczoraj były browarki bez fajeczki Dałem rady
Opublikowano 1 Września 200817 l Przetrwałem Sobieszewo bez Peta - przetrwam wszystko Skoro na urwanym filnie nie zapaliłem tzn. że podświadomie nad sobą panuje :naughty:
Opublikowano 1 Września 200817 l raggaman, mnie też się śniły pety, bo wczoraj kolega przy mnie kopcił i miałem chęć z nim zapalić. :-D Nosfer, twardziel z Ciebie. Tak trzymać. Wszyscy, którzy teraz rzucili dadzą radę - wystarczy tylko chcieć.
Opublikowano 1 Września 200817 l Najgorzej jest wtedy, kiedy zazwyczaj się sięgało po papierosa. 1) 4 km przed pracą, z rana 2) godz. 10.00 pierwsza przerwa na fajeczkę nawet na dwie.. 3) każda następna gozdzina w pracy 4) wyjście z pracy - w drodze po K. 5) w trasie do domu 1szt. albo dwie 6) po kawie, redbullu, jedzeniu nazbierałoby sie jeszcze kilka numerów, ale musze powiedzieć, że właściwie mnie nie ciągnie do palenia.. Mam bardziej problem z tym, że jestem przyzwyczajony do palenia w pewnych sytuacjach niż rzeczywiście jakieś ciągoty.. Mam ochotę zapalić, ale wiem że by mnie zmuliło zaraz.. Także póki co bez problemowo
Opublikowano 1 Września 200817 l taktuś, dasz radę. Raportuj codziennie jak wytrzymałeś dzień bez papierosa i jakoś to będzie. Nosfer, mnie też się wydaje, że nie czuję braku nikotyny, tylko po prostu zapaliłbym ze znajomymi itp. To takie głupie przyzwyczajenie.
Opublikowano 1 Września 200817 l OT: Kolkov - dopiero teraz jak zobaczyłem twój podpis www.nie-na-zarty.pl, skojarzyłem Cię ze spotów. :kox: ... hehe dobra, ale już nie jesteś anonimowy :gwizdanie:
Opublikowano 1 Września 200817 l OT: Kolkov - dopiero teraz jak zobaczyłem twój podpis www.nie-na-zarty.pl, skojarzyłem Cię ze spotów. :kox: ... hehe dobra, ale już nie jesteś anonimowy :gwizdanie: ano to ja ten sam
Opublikowano 1 Września 200817 l nie palę... od rana na razie dobre i to a ja nie pale od wczoraj od 16.......i szczerze to zapalalilabym cos
Opublikowano 1 Września 200817 l Spoko dasz radę, Angela ja myslałem, że będzie dużo gorzej - a mało nie paliłem :gwizdanie:
Opublikowano 1 Września 200817 l a ja nie pale od wczoraj od 16.......i szczerze to zapalalilabym cos Wielki Brat patrzy, nawet nie próbuj. :bicz3:
Opublikowano 1 Września 200817 l raggaman, mnie też się śniły pety, bo wczoraj kolega przy mnie kopcił i miałem chęć z nim zapalić. :-D Mnie się śniły gołe babki
Opublikowano 1 Września 200817 l a ja nie pale od wczoraj od 16.......i szczerze to zapalalilabym cos Wielki Brat patrzy, nawet nie próbuj. :bicz3: nawet jakbym chciala to nie da rady.......bo nie mam ani jednego fajka w domu
Opublikowano 1 Września 200817 l Ja już nie pale tydzień :> I mnie nie ciągnie :> No i się ciesze Pozdrawiam
Opublikowano 1 Września 200817 l Ja już nie pale tydzień :> I mnie nie ciągnie :> No i się ciesze Pozdrawiam jak Ty to robisz..... ja nie pale od wczoraj i .............. zapalilabym cos
Opublikowano 1 Września 200817 l zapalilabym cos :palacz Ja tez bym coś przykopcił Stres robi swoje Ale nieeee ...jutro mija tydzień