krzysztof198919891989 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jutro rozkręcę, popatrzę i dam znać co wyszło z tego.Dzięki za pomoc ---------- Post dopisany 24-02-2014 at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany 22-02-2014 at 21:40 ---------- Problem rozwiązany Wytarmosiłem zawias z auta, rozkręciłem, pokombinowałem jak założyć mocowania poliftowe (wystarczy tulejkę z mocowania przedliftowego założyć jako dystans) i skręciłem do kupy wszystko. Jazda próbna i okazało się, że stukanie było jednak od mocowań górnych tak jak od początku obstawiałem. jak skrecales amor to tulejka była na sztywno czy miala luz ? bo tez borykam sie ze stukami w amorach. a wymienialem niedawno na nowe i tez sie glowie co zrobic
oca69 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 pany mam podobny problem kupiłem gwint i mam mocowania od polifta i takie założyłem i cos klepie u góry . Jak myślicie przełożyć na moje ori przedlifty?
Hesik Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Mocowania przedliftowe nie pasują do poliftowych amorkow/gwintu, chyba ze to amor przedlift z mocowaniem polifta
krzysztof198919891989 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ja mam pytanie z innej beczki czemu po wymianie amorow na nowe do tego odbojow.gum gora dol oraz poduszki amora cos puka na nierownosciach ??tuleje tylnj belki nowe jak cos
Rekomendowane odpowiedzi