Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przekladka foteli i kanapy z A6 C6 do A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i jak ogarnął to ktoś ? ponoć na forum są tematy ale nie potrafię znaleźć, przerabiał ktoś ten temat i jest w stanie podpowiedzieć ?

Opublikowano

Ja ostatnio przerabiałem fotele z a6 c6 wsadzałem do a4 wraz ze zmiana tylnych "plecków" oraz kanapy.

DSC00523.JPG

Opublikowano

I jak poradziłeś sobie z tylnymi siedzeniami przerabiałeś coś konkretnego? Mógł byś wrzucić jakieś zdjęcia szczegółowe tylnych siedzeń jak to spasowałeś.

Opublikowano

z tego co mi udało się ustalić to przednie fotele pasują p&p, co do tyłu to przy kanapie trzeba wyciąć jakiś bolec, przy oparciu trzeba przełożyć stary stelaż , a boczki kanapy trzeba rzeźbić ale nie znam żadnych szczegółów :kwasny:

strażak990 jak to wyglądało u Ciebie ? il czasu Ci to zajęło, masz może jakieś fotki z rezania ? każda rada się przyda :hi:

Opublikowano

Co ten temat robi w dziale b5?

Opublikowano

Tak.

Przednie Fotele pasowały P&P tylko trzeba było kostki przerobić.

(Mi było łatwiej i przerobiłem w aucie kostki z a6 ponieważ dokładałem elektryke oraz podgrzewanie wiec było łatwiej Tylko zmienić mi od pasów od poduszki jest ta sama)

Z Tyłem to troszke zabawy jest kanape tylną także trzeba przerobić troszke i spasować do starego stelaża.

Wyciągasz stelaż z tylnej kanapy i pasujesz go do gąbki kanapy.

Boczki przekładałem materiały rozebrałem z materiałów no i boczki z a6 wywaliłem a dałem materiał poprostu na te z a4. i nic nie musiałem rzeźbić :)

Natomiast oparcia to troszkę roboty było by plecki poprzekładać ale jest temat tutaj na forum jak to zrobić :)

czas jaki mi to zajeło przeróbki 2 dni i było wszystko już zrobione natomiast na samochodzie było to wszystko do tygodnia ponieważ cały środek zmieniałem z jasnego na czarny i troche roboty było z dywanami z plastykami itp.

wcześniej miałem takie fotele i wnętrze:

2013-09-09%2B16.03.54.jpg

I Po Przekładce.

20150310_113347.jpg

20150310_113311.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Możesz zapodać fotki tylnej kanapy!

Ciekaw jestem jak leży!

Jesteś zadowolony z foteli przód? Prawdopodobnie są mega wygodne i lepiej leżą od b7!

Opublikowano

Tylko takie mam zdjęcie na Kmputerze :wink:

Zdj%25C4%2599cie0383.jpg

Bardzo wygodne jeszcze można czasami bardzo dobrze trafić na full wypas podgrzewany przód i tył oraz elektryka cała.

:hi:

Opublikowano

No wygląda porządnie :thumbup1: i ładnie leży!

Też mogłem kupić brązowe ale na odległość i bałem się, że nie podpasują mi kolorystycznie.

Opublikowano

Ja szczerze mówiac zmieniłem cały środek wnętrza bo także nie podpasowały kolorystycznie hehe ale dziewucha uparła się na te fotele :grin::grin:

Więc reszta została dla mnie :kox:

Opublikowano

No to miałeś co robić przy jasnym środku :)

Ja mam czarny i jednak pozostanę przy czarnym, aczkolwiek brązowy z czarnym też jest całkiem spoko :wink:

Muszę to połączenie kolorystyczne zobaczyć na żywo :grin:

Opublikowano

Troche było roboty ale co chwile dokupuje coś i wsadzam nie stac mnie by było by kupić cały środek odrazu :)

zostało mi jeszcze sufit czarny oraz deska a także pasy :banan:

Najgorzej było z podłogą ale jak elektryke trzeba było robic to cała była wybebeszona audi w srodku

Ale jak dobrze popatrzysz oraz trochę checi to dasz sobie sam radę zrobić :)

Opublikowano

Witam kupiłem ostatnio a4b6 i chce zmienić fotele na takie z c6 ale mam dwa pytania czy jest jakiś problem z roletą w bagażniku bo jest montowana do tylnej kanapy a w c6 jest to chyba inaczej, i drugie czy nie ma później problemu ze składaniem oparć nic nie obciera itp. bo ja jakoś często z tego korzystam.

Super wyglądają te fotele a tylna kanapa to już wymiata:P

Edytowane przez sagakama

Opublikowano

Bo faktycznie fotele A6 wyglądają na bogato i są stosunkowo dostępne cenowo i jest ich sporo:-)

A z robotą - znajdą się napewno chętni do pomocy przy rezaniu!:-))

Opublikowano

Witam kupiłem ostatnio a4b6 i chce zmienić fotele na takie z c6 ale mam dwa pytania czy jest jakiś problem z roletą w bagażniku bo jest montowana do tylnej kanapy a w c6 jest to chyba inaczej, i drugie czy nie ma później problemu ze składaniem oparć nic nie obciera itp. bo ja jakoś często z tego korzystam.

Super wyglądają te fotele a tylna kanapa to już wymiata:P

tu masz info jak przełożyć plecy w oparciu z tyłu

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/219523-przekladka-plecow-tylnej-kanapy-pod-rolete-bagaznika-avant/?hl=%2Bprzek%B3adka+%2Bplec%F3w

a kanapa składa się normalnie tak samo

Opublikowano

Dzięki wielkie za wsparcie i fajnego linka na pewno się przyda. Chyba jutro wybiorę się po fotele.

Opublikowano

:D:D Zakladaj bo warto jeszcze w s-line z a6 :kox::kox:

Edytowane przez strazak990

Opublikowano

Chyba jutro wybiorę się po fotele.

Daj znać co i jak gdy już bedziesz po rezaniu i zapodaj fotki jak się prezentują;-)

Opublikowano

Heh zmiana planów trochę, moja se wybrała fotele z a4 b8. Czytałem na forum że można nawet dwóch pokazało zdjęcia założonych, z jednym rozmawiałem i że nie ma problemu więc są kupione, trochę droższe ale wypas jest. Musze tylko te podłączenia ogarnąć. Moje są grzane i z lędźwiami regulowanymi a te nowe to nawet jakieś wiatraczki mają chyba wentylowane. Na razie cienko to widzę z tą elektryką ale coś tam pokombinuje. Na razie szukam schematów elektrycznych.

http://www.directupload.net/file/d/4044/c3i8ojha_jpg.htm

Edytowane przez sagakama

Opublikowano

No to będziesz miał mega full! :)

Ciekaw jestem jaka cena za taki wypas!?

Podeślij namiary na PW do gościa. Może i ja się skusze :wink: