Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

C5 Freak Biturbo+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Panowie też tak myślę nad rozbudową audio w przyszłości, a rnse mi tego nie pociągnie tak jak ma. Chyba że home made by kriss i dwa radia :decayed:

Opublikowano
Panowie też tak myślę nad rozbudową audio w przyszłości, a rnse mi tego nie pociągnie tak jak ma. Chyba że home made by kriss i dwa radia :decayed:

miałem to proponować :naughty:

---------- Post dopisany at 11:04 ---------- Poprzedni post napisany at 11:01 ----------

moge Cie zapewnić, że po montażu rnse na jakiś czas Ci wystarczy, bo na wyjściu ma 4x25W w RMS, gdzie concert czy symphony raptem 4x10 chyba... Mi po miesiącu w B5 zaczęło bose pierdzieć jak wsadziłem rnse :grin:

Opublikowano
  • Autor

Bohater z basem na +5 :decayed: Kowi mi jakiś czas temu fajne pionierki podrzucił i powiem że było by git :naughty: Automape wrzucam i jadę :rolleyes:

---------- Post dopisany at 13:12 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ----------

Mowa o tym :wink:

moniteur.jpg

Opublikowano

może i +5 ale tam regulacji coś koło 16 w każdą strone, sam widziałeś jak jechałeś :wink:

---------- Post dopisany at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany at 11:15 ----------

wiesz że ja oemowy jestem i mnie takie wynalazki nie jarajo

Opublikowano
  • Autor

Ja też wolę ori, ale ten rns-d to padaka jest :grin:

Opublikowano

Ja będę ładował stację..ale budżetowo do tysiaka bo nawi mi dynda :wink:

c**jowo tylko że nie kumka to z FISem :thumbdown:

Kaju logicznie, że przedlifty miały navi plus..a nie RNS-e :decayed: Za dużo ćpasz curry tygrysie :grin:

Opublikowano
  • Autor

Łukaszu ten kredes co wrzuciłem, leży na allegro w stanie bdb za 1100 zł :wink: I ma wszystko co potrzeba :naughty:

Opublikowano
Za dużo ćpasz curry tygrysie :grin:

ja Ciebie też :buziak::kwiatek::grin:

Opublikowano

Tylko ja się boję używek. Jak coś się sp***doli to kasa psu w d*pę :wink:

Opublikowano
  • Autor

PIONEER AVIC-F920BT NAVI/SD/USB/DVD/DIVX (4326772642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Też racja. A za tysiaka to też uj wie co kupisz :kwasny:

Opublikowano

Ja to przypoluje tego jak fundusz odrobię

Sony XAV-65 Odtwarzacz multimedialny DVD 2DIN USB (4331584086) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Lepsiejszego mnie nie trza..a i panel ściągany dla mnie wyznacznikiem jest.

Chociaż BT też się by przydało

JVC KW-AV61BT LEPSZY NIŻ PIONEER AVH-X2500BT PROMO (4302796207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Dopóki nie przesadzasz jest ok:good::decayed:

Opublikowano
Ja to przypoluje tego jak fundusz odrobię

Sony XAV-65 Odtwarzacz multimedialny DVD 2DIN USB (4331584086) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Lepsiejszego mnie nie trza..a i panel ściągany dla mnie wyznacznikiem jest.

Chociaż BT też się by przydało

JVC KW-AV61BT LEPSZY NIŻ PIONEER AVH-X2500BT PROMO (4302796207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

BT dobra rzecz :banan: moze nie miec GPS na (yanosiku smigam) ale BT to miszczostfo, nie docenialem dopoki duzo nie rozmawialem przez telefon :decayed:

Opublikowano

Ściągany panel na dłuższą metę wkurza

Opublikowano

Wolałbym się wkurzać ściąganym panelem niż kupować raz w miesiącu szybę i nowe radio :wink:

Opublikowano
  • Autor
Wolałbym się wkurzać ściąganym panelem niż kupować raz w miesiącu szybę i nowe radio :wink:

Dobrze prawi :naughty:

Opublikowano
fajnie mieszkasz :decayed:
Opublikowano

nawet za kasę z ac ?? :decayed:

---------- Post dopisany at 18:02 ---------- Poprzedni post napisany at 17:59 ----------

Ściągany panel na dłuższą metę wkurza

też sobie nie wyobrażam zakładać dziennie po 2-3 razy i ściągać .....mi odpukać mojego radyja jeszcze nie dłubnęli....aczkolwiek bym się chyba ucieszył :decayed: po wypłacie z ubezpieczenia:grin:

Opublikowano
fajnie mieszkasz :decayed:

Nie mieszkam źle..ale wiadomo czy komuś nie będzie w szeleszczącym garniturze na gościnnych występach w okolicy i nie postanowi czegoś za***rdolić dla sportu :wink:

AC nie mam i miał nie będę z racji wieku auta więc wolę nie kusić losu. Wiadomo jak ktoś parkuje w nocy na garażu podziemnym/strzeżonym lub na posesji za płotem to bez sensu ściągany panel. Moje auto stoi pod blokiem więc jak zdejmę raz dziennie na noc to mi korona z głowy nie spadnie :good:

Opublikowano

ja tez pod blokiem padło zostawiam....:wink: