moskal Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 ale kupić alt ... Kajtek kupił ALT ?? sorry stary, ale tyle to ja nie wypije Jest jeden plus posiadania ALT , mianowicie za***iste zniżki na olej
kaju Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 ale kupić alt ... Kajtek kupił ALT ?? sorry stary, ale tyle to ja nie wypije Jest jeden plus posiadania ALT , mianowicie za***iste zniżki na olej no k**wa, myślisz, że skąd wziął kapuste na swój biznes, z Unii?! jedna paletu do garażu a druga na handel - i tak oto uciułał na marży i teraz bohatera zgrywa
Wandej Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 ale kupić alt ... Kajtek kupił ALT ?? sorry stary, ale tyle to ja nie wypije Jest jeden plus posiadania ALT , mianowicie za***iste zniżki na olej no k**wa, myślisz, że skąd wziął kapuste na swój biznes, z Unii?! jedna paletu do garażu a druga na handel - i tak oto uciułał na marży i teraz bohatera zgrywa Synek czyżby mowa o mnie była? Ty pewnie nie dlugo będziesz krzaki pomidorów wieszal w tunelu na swoich wytartych walkach od dwaipol:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
kaju Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 pomidory ze swojego krzaczka smakujo wyśmienicie - przyjedziesz paniczu do mnie to sam się przekonasz
Wandej Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 a ten koper... Ten obszczany? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Mazdomania Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Na szczęście ładna kiera wpadnie:wink:, bo już myślałam, że na modzeniu jaj pod spodem i na d*pie (lampach) się skończy:decayed:
Reggi Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Mefiu robi takie "soft" soft tuningi..maksymalnie do stówki i wpisuje że to takie mega progressy
WhyMe? Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Opublikowano 20 Lipca 2014 Ci jasiu nakręcę jak wskazówka prędkościomierza za***rdala..
kaju Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 i tak jest wolniejsza od wskazówki od stanu paliwa
WhyMe? Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Opublikowano 20 Lipca 2014 No jak jutro nie przyjdzie to łapy masz ujebane
Arturoo Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Ci jasiu nakręcę jak wskazówka prędkościomierza za***rdala.. dajesz...mnie też interesuje..........serio .....waham się...... ..padlinę na coś bym zmienił....pomysłu brak....
Rekomendowane odpowiedzi