rav_ef Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Witam, kolega ma wersje 140 koni, najechane kolo 200 tysiecy. Chce wirusowac lub chipowac . Prosze o info znawcow tej jednostki o opinie - czy da sie, etc.
spanky Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 choc nie jest to forum A6 ale co nie co podpowiem .... da sie ... :diabelek: jednostki te bezdymnie robi sie na jakies 160 kucy .... zapytaj kolegi Warm z AKP on ma zawirusowane takie autko i to w dodatku w Quattro (jest bardzo zadowolony) .... poza tym kilka innych osób na AKP tez ma wirusiki ....
rav_ef Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2007 Dzieki spanky, wiem ze forum dotyczy raczej naszych niuni ale mam nadzieje ze dla starszych siostr A6/C4 znajdzie sie czasem jakas pomoc ;-)
Hugo Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Tak jak Spanky napisał.Rozmawiałem wczoraj z Warmem i mówił , że autko śmiga bez problemów.Lata aż miło.Średnie spalanie na poziomie 8,7 :one:
spanky Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Średnie spalanie na poziomie 8,7 :one: myslałem ze tylko mi takie bajki opowiada .... :diabelek:
Rekomendowane odpowiedzi