Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Obszywanie kierownicy - zachodniopomorskie Szczecin lub Stargard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wie ktoś gdzie można obszyć kierownicę od b6 w Stargardzie lub Szczecinie ? macie jakiegoś tapicera godnego polecenia? Nie chcę się bawić w wysyłanie kierownicy do innego miasta chcę mieć obszytą swoją, kolega ma w b6 obszytą jak w b7 u góry i na dole kiery cienka skóra a po bokach i na skosach grubsza jaśniejsza skóra z dziurkami super to wygląda.

Opublikowano

Witam

Raczej każdy z tego forum wysyła kierownice do kolegi z forum, ale nie mogę sobie przypomnieć nicku.

pozdro

Opublikowano

Reggi

Opublikowano

W szczecinie na Niemcewicza na rogu jest tapicer, obszywal na nowo koledze w b5 cały fotel Full elektryk i super sobie poradził , nie wiem jak sobie radzi z wajchami

Opublikowano
  • Autor

Będę we wtorek podjadę zapytam -dzięki bediks.

Opublikowano

W Goleniowie jest tapicer co sie tym zajmuje slyszalem ze naprawdo warto za kiere bierze 150 zl pozdrawiam :)

Opublikowano
  • Autor

do Goleniowa mam tyle samo co do Szczecina a wiesz kolego jaka ulica ?? bo w necie znalazłem to

Ankara s.c. Usługi i prace tapicerskie. Wykonywanie tapicerki samochodowej. Rajchel R., Górski E.

ul. Nowogardzka 7 lok. 3

72-100 Goleniów

Kom.: 660 072 855

Jeżeli to jest to proszę o potwierdzenie to zaraz tam dzwonię :)

Opublikowano

tak tak to wlasnie ten :)

Opublikowano
  • Autor

dzwoniłem dzisiaj to ten adres. z rozmowy gość był konkretny wiedział o co chodzi - że kiera obszywana wentylacyjnie :) w tygodniu zaworze swoją kierę :) dzięki za namiary pozdrawiam :)

Opublikowano

kolego jak ci zrobi wstaw zdjecia pozdrawiam :)

Opublikowano

Podepne się pod temat, czy ktoś zna w Szczecinie tapicera który obszyje fotele i kanape??

Opublikowano

No podawałem wyżej na Niemcewicza na rogu koledze Full elektryka nazywał na nowo całego , rozłożył poszyci zrobił razem z matami grzania i podkładał , nic nie popsuł, wygląda identyk jak ori

Opublikowano

Ulacha na Łukasińskiego. Numeru niestety nie pamiętam, ale koledze jak zrobił kierę i fotele w e30 cabrioUSA to zwariowałem.

Opublikowano
Ulacha na Łukasińskiego

jesli chodzi o kierownice - cena jet o 1/3 wyzsza niz gdzie indziej - wynika to z zastosowanych materialow - Ulacha robi z bardzo dobrej (jakosciowo) skory - jak stwierdzil - przestalo sie oplacac oszczedzac na materialach - lepiej zrobic raz a dobrze niz szarpac sie z reklamacjami

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

teraz nie wiem co wybrać czy tego ulacha na łukasińskiego w szczecinie czy w goleniowie. Droga wszedzie taka sama...

Opublikowano

Jedz na Lukasinskiego, tam nie ma lipy :wink: