johnnythebest Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Orientujecie się czy są jakieś firmy które sprzedają regenerowane zawieszenia gwintowane?
Artuditu Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Witamy na MxProfi.pl mają czesto gwinty na allegro ale w zaporowych cenach
johnnythebest Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Opublikowano 4 Marca 2014 Hmm...pewnie ceny w porównaniu z nowymi
Artuditu Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no dokładnie,maja przewaznie wysokie modele wystawione.Najczesciej gwinty do VAG-ów.Daja gwarancje chyba na rok,ale wydaje mi sie ze lepiej kupic uzywke w przyzwoitym stanie niz regenerowane.
johnnythebest Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Opublikowano 4 Marca 2014 Tak sie zastanawiam co robić bo nigdy nie miałem zawiasa i nie wiem jak długo wytrzymują i w co się "pchać"
matibati2 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Jeśli masz pod regenerację to w Polsce tylko Nagengast. Żadnych Panów Mietków z garażu nie polecam. Naczytałem sie sporo i doświadczyłem sporo.
johnnythebest Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Opublikowano 9 Marca 2014 Pytałem ich ale nie prowadzą sprzedaży regenerowanych zawiasów
Rekomendowane odpowiedzi