Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bukowina Tatrzańska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chętnie, o której w piatek będziesz w Krakowie? Jakoś jeszcze trzeba się zdzwonić a w Polsce bede od 22go

Opublikowano

my na A4 pewnie bedziemy około 10- 10:30. zalezy jak wszyscy dojada:wink:

Opublikowano
Chętnie, o której w piatek będziesz w Krakowie? Jakoś jeszcze trzeba się zdzwonić a w Polsce bede od 22go

Ciężko powiedzieć ale myślę, że koło zjazdu z A4 tak o 13-14. Godzina do dogadania.

Opublikowano

wiedziałam :polew:

ja jebie to w zeszlym roku ktos zmienial kolo :shock3:

ale musialem byc zadzumiony :grin:

ty to mnie kłysiu nigdy nie przestaniesz zaskakiwać :doh::grin::facepalm::polew::polew::polew::polew:

no za uj nie pamietam takiej sceny :grin:

Pijak:decayed:

Opublikowano

Magic ja bym dołączył ale raczej nie dam rady tak wcześnie być na południu , planuje start koło 5 od siebie ...

Opublikowano

Ja będę jechał tą betą :arrow2:http://a4-klub.pl/pozostale-marki-78/bmw-525d-e39-2002r-czarny-sedan-271539/

Koło południa z Krk wyjeżdżam w piątek jednak, będę mieć za szybą tablice PABLO gdyby coś :decayed:

A4 bratu zostawiam bo chłopak nic by nie zarobił na taxi w te 3 dni :decayed:

Opublikowano

No to moze sie spotkamy na trasie :decayed:

Opublikowano
:wink:
Opublikowano

Poda mi ktoś dokładne namiary na stację z której ruszacie?

Opublikowano

Aleja Wojska Polskiego 307. o ile pytasz o stacje w czestochowie

Opublikowano

my z lodzi w czestochowie bedziemy pewnie ok 10 bo o 8.15 ruszamy z lodzi :whistling:

Gość SpongeBob
Opublikowano

Klysiu to wszystko zalezy czy wpadniemy na korki czy nie, mysle ze z maca polecimy wlokniarzy potem skrotami przez osiedle i starorudzka i wylecimy w rzgowie bo nei bedziemy przez miasto sie pchali no i potem zalezy jaka bedzie droga no ale w 45min watpie zebysmy i tak dali rade dojechac jezeli chlopaki z czestochowy chca ruszac o 9

Opublikowano

Będę jechał przez Łódź to możemy się gdzieś złapać:)

Opublikowano

Ja też jada przez łódz, więc już wcześniej mogę do kogoś dołączyć. Jestem elastyczny co do czasu wyjazdu.

Opublikowano

Nie ma spiny ze o 9 jedziemy... lecimy w 4 osoby jednym autem, wiec mi godzina jest obojetna:wink:

Opublikowano
my z lodzi w czestochowie bedziemy pewnie ok 10 bo o 8.15 ruszamy z lodzi :whistling:

to razem lecimy :decayed:

Opublikowano

Jak jest z przejazdem przez Lodz w godzinach porannych, navi kieruje mnie przez miasto ,pojade od strony Strykowa. Lepiej jechac na al Palki i potem w kierunku Rzgowa, czy szybciej bedzie przez al Wlokniarzy? Pewnie trafie na poranny szczyt, wiec wole korki ominac

Kto startuje z Lodzi, moge gdzies podjechac i razem pojedziemy.

Opublikowano

O ktorej w Krakowie będziecie? Dwa autka mogą w krk dołączyć w piątek rano :wink:

Opublikowano

to razem lecimy :decayed:

Polonezem z łodzi w godzine za sie dojechac :decayed:

---------- Post dopisany at 12:38 ---------- Poprzedni post napisany at 12:37 ----------

O ktorej w Krakowie będziecie? Dwa autka mogą w krk dołączyć w piątek rano :wink:

nie lecimy przez centrum:wink:

jezeli o 10 uda sie wyjechac z czestochowy to około godzina i dwadziescia minut i jestesmy w krk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...