reizen Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Witam . Potrzebuje Waszej pomocy. Zakupiłem lewy glosnik z tylnej półki Nokia bo poprzednik wyzianal ducha. Glosnik kupiony jest bez wzmacniacza ale przy starym glosniku jest wzmacniacz i teraz pytanie . Jak wymienic ten glosnik bo nie wiem jak sie do tego zabrać podobno trzeba wyciągnąć półkę. Jesli trzeba to tu nasuwa sie kolejne pytanie jak ja wyciągnąć w sedanie . Kolejne pytanie to takie czy z zerowymi umiejętnościami dam rade sam wymienic ten glosnik i podłączyć do starego wzmacniacza czy jechac do jakiegos elektryka lepiej?
Tom A4 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 wymiana banalnie prosta demontujesz półke nie musisz całkiem wysuwasz ją w strone przodu auta i unosisz nastepnie dwa wkręty od głośnika plus wtyczka i masz go w reku wymiana wzmacniacza to kwestia odkręcenia jednej śruby i dlutowanie dwóch przewodów reszta w odwrotnej kolejności
reizen Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 Ale tę półkę mam wysuwać od środka auta , czy od bagażnika ? I jak wyjmę półkę to tam nie idą żadne kable od świateł itd ? w sensie czy jest ryzyko coś uszkodzić ?
Tom A4 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 do wewnątrz auta przewodów tam nie ma podnosisz i wysuwasz
Chmarski Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Jest przewód do trzeciego światła stop, do odpięcia od strony bagażnika.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 koledzy jutro też będę wyjmował półkę i najpierw ją się wysuwa w kierunku środka auta czy podnosi do góry i dopiero wysuwa
Rekomendowane odpowiedzi