Tosik Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Przypomniałem sobie że ten Mc'donald jest w remoncie i nie wiem czy będzie tam gdzie stanąć i poczekać ale mam nadzieję że coś się wymyśli. Umówmy się o 11.00 pod tym Mc'donaldem ( Pułkowa róg Papirusów) zanim się wszyscy zjadą to i tak wyjedziemy koło 11.30.
Flyer Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Spokojnie jest tam gdzie stanac i poczekac... bez obaw.
Nosfer Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Dobra, załatwiłem sobie wolne w pracy.. Kosztowało mnie to kupę nerwów i siedzenia do 20.00, ale dobra. Czego to Ja dla Wasnie robię :naughty: Postaram się być o 11 pod Mc donaldem - muszę jeszcze rano podjechać do Ambasady Rosyjskiej
Nosfer Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 W grójcu będe o 9-tej, nie wiem ile mi zejdzie, wiec na mnie nie czekajcie. Jak będę przelatywac przez Wawę dzadzwonię do Nosfera i może udam nam się razem pojechać Idę się pakować No problemo. Jeśli będziesz w Grójcu o 9.00 to powinnaś spokojnie w dwie godziny dojechać Niech Ci sytuacja drogowa sprzyja :naughty:
Suli Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Kochani, SYTUACJA KRYTYCZNA. Nie mam ustawionej zbieżności kół (a po tych wszystkich zmianach mam kółka w różną stronę - zwłaszcza z tyłu :gwizdanie:) a w Norauto stwierdzli, że nie mogą mi ustalić zbieżności i kąta pochylenia kół (a są rozqrwione dokumentnie po tych wszystkich zmianach), bo nie mają jakiś rozpieraków Odesłali mnie do ASO Jestem umówiony jutro w dwóch różnych miejscach (o 9.00 i 10.00) - na wszelki wypadek, ale jak i oni rozłożą ręce i powiedzą, że ni umiom to leżę I leżę, bo nie mam czym jechać (bo jak pojadę, to wrócę bez opon O ile wogółe wrócę ), a miałem zabrać jeszcze młodego Lexpara... Kochani, czy w sytuacji, gdyby nie udało mi się tego zrobić, może nas ktoś zabrać? Jeśli nie, to na zlot nie dotrę ;( ;( A wiozę TRZY litry wódy Jeśli ktoś jest w stanie, niech podeśle nr kom na priva, pliiiiissss
krzyniek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 suli nie ma problemu ja mogę jednego wziąć a drugi np z Tosikiem i gra muzyka
Wihajster Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 własnie oglądałem pogode w tvn24 i widzialem kamerke w gdańsku.Nie zle tam leje
Suli Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 suli nie ma problemu ja mogę jednego wziąć a drugi np z Tosikiem i gra muzyka Ja bede lecial z Wawy okolo 14:00. Chłopaki możecie mi podesłać swoje numery komórkowe na PW? Ja ostatecznie koło 11 będę wiedział co z paździochem. Zgadalibyśmy się. Przepakowałbym alkohol i byłbym redi :> Posyłam wam na Priva mój nr Popity już nie zabiorę, bo się nie zmieści ;(
SebMis Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 uwaga na wiśniowe mondeo między Nidzicą i Olsztynkiem panowie w żółtych kamizelkach kupowali na stacji hotdogi
krzyniek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 uwaga na wiśniowe mondeo między Nidzicą i Olsztynkiem panowie w żółtych kamizelkach kupowali na stacji hotdogi dzięki, no to i ja ruszam powoli do wawy
Flyer Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2008 To mondeo juz mnie raz nakrecilo, od tamtej pory czesto je widuje
Suli Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udało się :dance: :dance: Zbiezność ustawiona, chociaż zdziercy 200 zł wzieli Pakuję bambetle i gonię ekipę Wszystkim ludziom dobrej woli oferującym podwózkę WIELKIE DZIĘKI :notworthy:
urbik Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Gdzieś o 14:00 będę w Wałczu potem : Człuchów - Chojnice - Stargard Gdański - Tczew - Łęgowo - Pruszcz Gdański. Może ktoś wybrał taką trasę ?
GILI Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 własnie oglądałem pogode w tvn24 i widzialem kamerke w gdańsku.Nie zle tam leje Już od dzisiaj wielka poprawa pogody sobota i niedziela w pełnym słońcu
Rekomendowane odpowiedzi