radio22 Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Witam jak w opisie potrzebuję numer wężyka idącego od sztangi kierownicy jest on gumowy z pancerzem z materiału. Moje auto audi a4 b6 1.9tdi AWX patrzałem też w ETCE ale nie mogę znaleźć tej części
damian88bk Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Jak masz dostęp do Etki to zobacz na rysunek 131-25 to masz tam wszystkie wężyki od podciśnienia
radio22 Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Opublikowano 9 Marca 2014 Jak masz dostęp do Etki to zobacz na rysunek 131-25 to masz tam wszystkie wężyki od podciśnienia No właśnie też patrzałem na ten rysunek w ETCE i są różne wężyki od podciśnienia ale nie widzę tego co wychodzi ze sztangi od EGR Może ktoś pomoże potrzebuje pilnie wymienić ten wężyk bo już się cały potopił od ciepła kolektora ssącego:kwasny: Aha i jeszcze jedno czy ktoś wie dokąd idzie ten wężyk od sztangi EGR ?
damian88bk Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 A potrzebujesz konkretnie wąż idący do zaworu EGR czy do siłownika klapy gaszącej? Nie wiem czy zauważyłeś ale na rysunku w ETCE siłownik jest "schowany" za zaworem dlatego możesz nie widzieć który to.
radio22 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Opublikowano 11 Marca 2014 A potrzebujesz konkretnie wąż idący do zaworu EGR czy do siłownika klapy gaszącej? Nie wiem czy zauważyłeś ale na rysunku w ETCE siłownik jest "schowany" za zaworem dlatego możesz nie widzieć który to. Potrzebuje ten wężyk który wchodzi do siłownika klapy gaszącej:) Dzwoniłem do ASO i gość też za bardzo nie wie jaki tam idzie wężyk:kwasny:
danielom Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Wezyk w oplocie srednicy 3mm, kupisz za grosze w kazdym sklepie
Rekomendowane odpowiedzi