Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] 2.7 V6 Tdi Multi :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :) To moje pierwsze A4, wcześniej były autka z rodziny Opla między innymi Bertona 2.0 turbo. Teraz natomiast mam do czynienia z zupełnie innym samochodem :) Autko posiadam od czerwca 2013 r i pewne małe mody już powstały, ale bardzo skromne :) zobaczymy co będzie dalej...

Z wyposażenia pewnie podobnie jak w większości Audi...bez szału:

Multitronic

Multifunkcyjna kierownica obszyta perforowaną skóra

Navi

Climatronic

Parktronic

Lampy Bi-xenon ( dołożyłem)

itp :P

Plany?! Są:

jeszcze nie sprecyzowane, bo albo będzie na lato 18" opona 245/40 albo pójdę o 5 kroków dalej :P i założę 19" i gleba ok -35/30

Wszelkie kwestie dotyczące felg i zawiasu na lato bardzo mile widziane, porady, sugestie i argumenty :)

Serdecznie pozdrawiam Radek

Kilka zdjęć ciekawy jestem Waszego zdania i oczywiście wszelkie porady mile widziane :) :

IMG_1816_fo.jpg

IMG_1779.jpg

IMG_1846_forum.jpg

IMG_2051.jpg

Opublikowano

Dawaj foty wnętrza

Opublikowano

Autko całkiem ładne i dużo do modzenia jeszcze :decayed:

Życze wielu bezproblemowych kilosów:decayed: i dawaj więcej fotek:wink:

Opublikowano
  • Autor
Dawaj foty wnętrza

foty wnętrza zrobię w takim razie jakoś w weekend prawdopodobnie :) ale wszystko w standardzie :) jedynie co na duży plus to naprawdę zachowane w stanie 5+ :wink:

Opublikowano

Jak jakś gleba to polecam Eibach ;)

Opublikowano

Gratulacje auta:wink:

Fajny kolorek, powodzenia w modach.

Ja by się jednak zatrzymał na 18-tkach:whistling:

Ożesz w mord.... to Twoje jest to mniejsze ... kolor Metalik ? :polew:

A już myślałem że to duże ...

Opublikowano

ładna jest :good: nie chcesz wysłać fotki do klubowego kalendarza?

Opublikowano

Ta PT47 tez twoja?:decayed:

Fajna kombinacja do komfortowego przemieszczania się:wink: Czujniki parkowania z przodu:naughty: Jaki to kolor?

Opublikowano
:whistling: kolorek,silniczek no i numerki rejestracyjne:decayed:.Bezawaryjności i szerokości życzę:wink:
Opublikowano
  • Autor

dzięki za miłe słowa, jeśli ktoś uzna, że auto nadaje się do kalendarza to ja nie widzę żądnych przeszkód :)

Jeśli chodzi o kolorek to jeszcze nie sprawdziłem, ale rzeczywiście na żywo robi wrażenie w słońcu :)

Może macie jakieś pomysły co do felg...18" i 19" ja mam pewne pomysły, ale nie potrafię się zdecydować..

Opublikowano

Gratki autka :gicior: jak zobaczyłem fotki to pomyślałem żeby coś poleciało do kalendarza :wink:

Gdzieś chyba widziałem ostatnio to autko :eusathink:bo faktycznie nr rej wpada w oko :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Gratki autka :gicior: jak zobaczyłem fotki to pomyślałem żeby coś poleciało do kalendarza :wink:

Gdzieś chyba widziałem ostatnio to autko :eusathink:bo faktycznie nr rej wpada w oko :decayed:

a jak mam zgłosić zdjęcia do kalendarza :D?! to pewnie musi odpowiednia osoba chcieć zdjęcia umieścić w nim :D

rejestracja załatwiona po znajomości :) końcówka to moje inicjały :)

A co do 13.03. złapały mnie psy za przyciemnione przednie szyby :) dowód zabrały, ale szyby nadal są czarne jak były :) zaświadczenie już ogarnąłem i w poniedziałek odbieram dowód :)

Opublikowano

dzięki za miłe słowa, jeśli ktoś uzna, że auto nadaje się do kalendarza to ja nie widzę żądnych przeszkód :)

Jeśli chodzi o kolorek to jeszcze nie sprawdziłem, ale rzeczywiście na żywo robi wrażenie w słońcu :)

Może macie jakieś pomysły co do felg...18" i 19" ja mam pewne pomysły, ale nie potrafię się zdecydować..

tu masz więcej informacji dot. kalendarza, zapraszam :good:

http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/

co do felg to ładuj 19tki :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Panowie to może wspólnie wybierzemy zdjęcie, które zgłosić do kalendarza :) może się uda w takim razie, aczkolwiek myślę, że jest wiele ciekawszych projektów na forum jak do tej pory :)

---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ----------

Panowie ważna sprawa...! Powiedzcie coś więcej nt tych sprężyn! i czy przy moim silniku 2.7 TDI mogą być te konkretne sprężyny! ;) muszę iść sprawdzić tabliczkę znamionową do tego, ale możecie się wypowiedzieć na temat tych sprężyn! z góry dziękuję ;)

---------- Post dopisany 29-04-2014 at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany 09-04-2014 at 16:43 ----------

zdjęcie poglądowe :) zrobione telefonem także słabo to jeszcze wygląda...ale na żywo powiem szczerze, że powoduje uśmiech na twarzy :)

Co sądzicie? w planach jeszcze kilka małych zmian :)

20140429_195939.jpg

Opublikowano

To są kółka 3SDM, czy jakieś inne DARE, lub coś podobnego? Rozmiar jaki i parametry?

Opublikowano
  • Autor

no oczywiście, że 3SDMy ;) 8,5 i 9,5 na 19"

Opublikowano

Super te felgi wygladaja. Czy na tym zdjęciu robiłeś juz zawieszenie? Zamieść jeszcze kilka fotek.

Opublikowano
  • Autor

Kilka zdjęć po małych zmianach :) Sprężyny Fk Automotive seria: Hightec -40/35

Felgi 3SDM 19" oraz opony Dunlop Sp Sport Maxx 255/35 :)

IMG_3995.jpg

IMG_4073.jpg

IMG_4085.jpg

IMG_4092.jpg

Opublikowano

radek czy te SDM-y maja jakies logo wybite na felach,bo w zeszlym roku kupilem takie same tylko 4x9,5" od kolesia z allegro tez ten model 00.1 i zadnego logo na nich nie ma...na innych modelach feli od 3sdm sa a tu nic...jak jest u ciebie?

Opublikowano
  • Autor

Wiesz co muszę dokładnie sprawdzić na feldze od wewnątrz jakoś, mam na pewno kapsle 3SDM natomiast felga jest na pewno Ori sprawdzę Ci niedługo :) wiem, że były na allegro jeszcze jakieś inne bardzo podobne i tańsze natomiast jest zauważalna różnica na żywo...