urbinek Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 witam! Ktoś postanowił upiększyć mi samochód i zostawił takie coś na obu lewych drzwiach: Index of /audi_a4/rysy rysy nie wydają się głębokie i chyba nie sięgają podkładu, jak to oczyszczę, wypełnię lakierem akrylowym i zeszlifuje dam rade sie tego pozbyć? chciałbym uniknąć na razie malowania całych drzwi
jacek70 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Z tego co widzę to rysa jest biała a więc głęboka ,aż do podkładu .A tego nie zlikwidujesz bez malowania .No chyba że to wina foto i jest tylko na bezbarwnym to polerka powinna rozwiązać sprawę .
Kamyk Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 zapytaj w dziale auto detailing Griffe na pewno cos podpowie
urbinek Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Opublikowano 14 Marca 2014 Rozmawiałem z mechanikiem znajomym - rzucił okiem na rysę powiedział, że jego zdaniem jest do podkładu ale będzie się to dało wypełnić czarnym lakierem, robiliśmy próbę czarną perła do Renault nr 676 i nie było tego widać wiem, że muszę to wypełnić kilka razy a potem zeszlifować - moje pytanie jakim papierem? 1000 będzie wystarczający?
urbinek Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 nie chcę zakładać nowego tematu, czy jakiś mod może mi to przenieść? ---------- Post dopisany 17-03-2014 at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany 14-03-2014 at 12:32 ---------- założyłem i został zamknięty do kosza...
Rekomendowane odpowiedzi