arturo_freestyler Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 chyba przesadziłem z obniżeniem , lepsze zdjecia będą jutro rano ;( nisko :> dla mnie to sie obnizyło ok -50mm
Cuber Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 nisko :> dla mnie to sie obnizyło ok -50mm cos w tym jest co mówisz
arturo_freestyler Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 troche kijowo wyglada wyglada fajnie troche gorzej pewnie z jazda i komfortem
wojtas-audi Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Troche za nisko ..... lepiej bylo jak bylo -2 cm
Wąski Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Na żywo za pewne inaczej wygląda zawsze możesz piłki tenisowe poupychać w sprężyny [br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 19:35_________________________________________________a nie skacze przód ?
ono Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 No troche za nisko , będzie masakra na drodze . Ja kupiłem Weitec -35 i dokładnie tyle usiadł.
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Za nisko jest Grześ, ani to dobrze nie wygląda a i na Kraków na nasze jazdy będzie do d*py niestety
Kr54321 Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Cuber nie przejmuj się, uleżą się troszkę i będzie jeszcze niżej Dziwne to trochę - ja mam -30, auto ma już przecież parę lat na karku, a stoi na pewno wyżej niż Twoje.
Cuber Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 Panowie no to jeszcze kilka fotek :gwizdanie: juz chyba teraz inaczej wygląda :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 ja wogóle nie wiem o co ta gadka? przecież wygląda za***iście. Może niektórym pomyliło się z Allroad`em?
Johnyjurek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 ja wogóle nie wiem o co ta gadka? przecież wygląda za***iście. Może niektórym pomyliło się z Allroad`em? Wyglada za***iście , ciekawe jak z komfortem po waszych Krakowskich drogach ;P
adamooo Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 ja mam -35 z oniakiem i chyba troche wyżej stoi
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 ja wogóle nie wiem o co ta gadka? przecież wygląda za***iście. Może niektórym pomyliło się z Allroad`em? Wyglada za***iście , ciekawe jak z komfortem po waszych Krakowskich drogach ;P są gorsze miejsca w PL
Młody Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 ja wogóle nie wiem o co ta gadka? przecież wygląda za***iście. Może niektórym pomyliło się z Allroad`em? Wyglada za***iście , ciekawe jak z komfortem po waszych Krakowskich drogach ;P są gorsze miejsca w PL Racja :>
ono Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Wygląd wyglądem ,ale to ma za***rdalać a nie trząść sie o każdą dziurkę w drodze . Może na żywo jest inaczej
Cuber Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 Wygląd wyglądem ,ale to ma za***rdalać a nie trząść sie o każdą dziurkę w drodze . Może na żywo jest inaczej i to jest własnie to co mnie boli..... dramatu nie ma hehehhe ale na komforcie strata jest bardzo duza
Rekomendowane odpowiedzi