marcin9962 Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 witam, czy ktoś montował filtr stożkowy do diesla ?
vp-tdi Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 witam, czy ktoś montował filtr stożkowy do diesla ? ja montowałem ,przybyło +10km i jescze jak na szybe tylnią naklejke tuning dałem a tak na serio to nic nie daje tylko głosniej chodzi
marcin9962 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Opublikowano 19 Marca 2014 nie nie, nie chodzi mi o dodanie mocy przez stożek bo raczej to jest nie realne heh, po prostu pytam bo fajnie w dieslu chodzi. zamontowałeś go w oryginalnym miejscu gdzie jest pudło z filtrem czy doprowadziłeś do niego zimne powietrze ?
vp-tdi Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 nie zamontował bym go nawet jak bym za darmo dostał ,lepiej mieć ori ,chyba za jakieś dlubane auto bym miał gdzie nie ma miejsca na ori to wtedy ok ps a b5 zimne powietrze samo wlatuje do ori puszki przez ori wlot ,i to fajny bajer jest w b5
andrzej22 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Jak powiedział ktoś mądry taki filtr tylko muchy wyłapuje he he
piotrsob1 Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Jak powiedział ktoś mądry taki filtr tylko muchy wyłapuje he he :grin: Mądrze prawi
Rekomendowane odpowiedzi