Opublikowano 2 Stycznia 20188 l 57 minut temu, bladzio1 napisał: Dev prośba do Ciebie o wycenę malowania proszkowego tych Brembo 4-tłoczkowych. Być może doszły by jeszcze do malowania tyły od S4 (są czarne) w zależności od tego na jaki kolor w Brembo się zdecyduje więc wyceń też i te. Mój mail to [email protected] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 250 przód 250 tył
Opublikowano 2 Stycznia 20188 l 250 przód 250 tył Dzięki. To ceny za szt. czy parę? Jaki czas realizacji masz aktualnie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 2 Stycznia 20188 l Godzinę temu, bladzio1 napisał: Dzięki. To ceny za szt. czy parę? Jaki czas realizacji masz aktualnie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cena za oś plus ewentualne części które trzeba wymienić 7-8dni roboczych
Opublikowano 2 Stycznia 20188 l Pany, czy to normalne ze klocki i tarcze na tyle wymienilem 90 000 km temu, a na przodzie tarcze i klocki 80 000 temu i dalej jest ich sporo- czy moze mam hamulce spierniczone ?:P Na ile klocki starczaja mniej wiecej ? Bo w 2014 wymienilem tyl a w 2015 przod i dalej jest sporo hebli a tarcze ledwo co ruszone. Mam klocki i tarcze ferodo
Opublikowano 2 Stycznia 20188 l Autor 2 godziny temu, sebul napisał: Pany, czy to normalne ze klocki i tarcze na tyle wymienilem 90 000 km temu, a na przodzie tarcze i klocki 80 000 temu i dalej jest ich sporo- czy moze mam hamulce spierniczone ?:P Na ile klocki starczaja mniej wiecej ? Bo w 2014 wymienilem tyl a w 2015 przod i dalej jest sporo hebli a tarcze ledwo co ruszone. Mam klocki i tarcze ferodo Ja na heblach s4 zrobiłem 50tyś i też nie było widać jakiegoś większego zużycia tyle że ja głownie autostrada
Opublikowano 21 Stycznia 20188 l Witam! Zaniedlugo bede musial wymienic tarczy i klocki w b8 i chciałbym zaczerpnąć informacji jaki zestaw najlepiej wziąść by jakoś to hamowało Vin Auta:WAUZZZ8K59A004413 Ż góry dzięki za odpowiedź.
Opublikowano 21 Stycznia 20188 l 50 minut temu, Kyler napisał: Witam! Zaniedlugo bede musial wymienic tarczy i klocki w b8 i chciałbym zaczerpnąć informacji jaki zestaw najlepiej wziąść by jakoś to hamowało Vin Auta:WAUZZZ8K59A004413 Ż góry dzięki za odpowiedź. Masz serię 314/300 czyli bieda Najlepszym rozwiązaniem jest SWAP przodu na 320mm, jak chcesz to mam wszystko co potrzebne. Edytowane 21 Stycznia 20188 l przez Dev
Opublikowano 21 Stycznia 20188 l 8 godzin temu, Dev napisał: Masz serię 314/300 czyli bieda Najlepszym rozwiązaniem jest SWAP przodu na 320mm, jak chcesz to mam wszystko co potrzebne. Napisz do mnie priv z ofertą ponieważ ja do Ciebie nie mogę wysłać wiadomości. Pozdrawiam.
Opublikowano 21 Stycznia 20188 l 2 godziny temu, Kyler napisał: Napisz do mnie priv z ofertą ponieważ ja do Ciebie nie mogę wysłać wiadomości. Pozdrawiam. Zadzwoń jutro Nr ponizej
Opublikowano 2 Lutego 20188 l Panowie czeka mnie wymiana tarcz i klocków z przodu. Jakie najlepiej zastosować bo tu na forum opinie są podzielone. Zaznaczam że nie chcę zakładać większych . Mój vin WAUZZZ8K09N038848
Opublikowano 2 Lutego 20188 l Autor Godzinę temu, resiak82 napisał: Panowie czeka mnie wymiana tarcz i klocków z przodu. Jakie najlepiej zastosować bo tu na forum opinie są podzielone. Zaznaczam że nie chcę zakładać większych . Mój vin WAUZZZ8K09N038848 Daj zimmermann-a i bedzie ok klocki np ferodo premier lub textar
Opublikowano 2 Lutego 20188 l 3 minuty temu, Gibons napisał: Daj zimmermann-a i bedzie ok klocki np ferodo premier lub textar Dzięki, a jaki rozmiar tarcz potrzebuję?
Opublikowano 2 Lutego 20188 l Autor 6 minut temu, resiak82 napisał: Dzięki, a jaki rozmiar tarcz potrzebuję? przod 314mm tyl 300mm niewentylowana
Opublikowano 2 Lutego 20188 l 9 minut temu, Gibons napisał: przod 314mm tyl 300mm niewentylowana Dzięki. Lepsze będą tarcze zimmermann sport od zwykłych? Różnica jest jakieś 110zł na sztuce
Opublikowano 2 Lutego 20188 l Autor Teraz, resiak82 napisał: Dzięki. Lepsze będą tarcze zimmermann sport od zwykłych? Różnica jest jakieś 110zł na sztuce nie ma sensu
Opublikowano 2 Lutego 20188 l Jeśli chcesz poprawić skuteczność hamulców to tak, Sport będzie lepszy.
Opublikowano 2 Lutego 20188 l Autor 1 minutę temu, Adam-Lewian napisał: Jeśli chcesz poprawić skuteczność hamulców to tak, Sport będzie lepszy. nie zauwazy roznicy chyba ze w wygladzie
Opublikowano 2 Lutego 20188 l Teraz, Gibons napisał: nie zauwazy roznicy chyba ze w wygladzie Skąd takie wnioski ?
Opublikowano 2 Lutego 20188 l Autor Teraz, Adam-Lewian napisał: Skąd takie wnioski ? Z własnego doświadczenia oraz opinii innych ludzi, którym sam sprzedałem takie sporty a wcześniej mieli gładkie.
Opublikowano 2 Lutego 20188 l No cóż, sam jeżdżę i nie wyobrażam sobie powrotu do gładkich, które łapią zadyszkę po trzecim hamowaniu. Auto od nowości na gładkich tarczach wytrzymało u mnie 4k km i dostało wierconą tarcze Oczywiście jeśli gładkie tarcze dają Ci wystarczającą skuteczność dla Twojego stylu jazdy w danym aucie to szkoda kasy no ale jeśli ktoś potrzebuje czegoś więcej to właśnie po to one są. Nie bez powodu BMW 3 ma fabrycznie gładkiego Zimmermanna a M3 wierconego, to samo tyczy się chociażby Porsche, Merców czy Audi