Dev Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 3 minuty temu, Marcin_G napisał: No nie widziałem jeszcze z OZ żeby były nacinane i nawiercane. Ja tez
Marcin_G Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Ja tezA co sądzisz o tych rotingerach?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Marcin_G Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ja tezI jeszcze pytanko czy doradę u ciebie pomalować tak zaciski:https://www.google.pl/search?q=brembo+yelow&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=pl-pl&client=safari#imgrc=LuKo217VVpqPdM:Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wandej Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Perforowane: OZ, BERMBO Nacinane: ATE, BREMBO Nie wiem co robi mikoda i rotinger
Dev Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 12 minut temu, Wandej napisał: Perforowane: OZ, BERMBO Nacinane: ATE, BREMBO Nie wiem co robi mikoda i rotinger jedno o drugie
chrisx Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 ciężki temat z tymi hamulcami a co forum to inne opinie za forum VW czy bmw tarcze zimmermanna nie polecają tutaj polecają, tu nie polecają ate tam polecają, itp. można się pogubić :))
Dev Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 3 minuty temu, chrisx napisał: ciężki temat z tymi hamulcami a co forum to inne opinie za forum VW czy bmw tarcze zimmermanna nie polecają tutaj polecają, tu nie polecają ate tam polecają, itp. można się pogubić :)) tam jeszcze żyją w czasach gdzie ludzie myśleli że Ziemia jest płaska tutaj na forum jest wielu praktyków którzy mają już wyrobioną opinie co montować a co nie
l.e.s.t.e.r Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 ja teraz mam tarcze zimmerman + klocki textar , dużo lepiej hamował zestaw OEM Audi.
Wandej Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 3 godziny temu, l.e.s.t.e.r napisał: ja teraz mam tarcze zimmerman + klocki textar , dużo lepiej hamował zestaw OEM Audi. Jak to jesteś w stanie sprawdzić? Gwarantuję Ci że założysz 2 zestawy różne będąć o tym nieświadomym i nie odczujesz różnicy
l.e.s.t.e.r Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 8 godzin temu, Wandej napisał: Jak to jesteś w stanie sprawdzić? Gwarantuję Ci że założysz 2 zestawy różne będąć o tym nieświadomym i nie odczujesz różnicy Trzeba użyć więcej siły aby zahamować. Przesiadają się ze skody pierwsze hamowania na zestawie oem były takie że szarpałem lekko autem. Po wymianie hamulców na textar/zimmerman nie występują szarpniecia. Nie jest to kwestia dotarcia.
Brzeziak Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Jak klocki *ujowe to będą albo piszczeć albo się szybko ścierać. Textar robi dobre klocki, śmiało można latać.
l.e.s.t.e.r Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 jest jeszcze taki dziwna rzecz która mnie denerwuje. Przy cofaniu gdy hamuję pierwszy raz słychać jakby te klocki się w zacisku ruszały.
Gibons Opublikowano 1 Września 2017 Autor Opublikowano 1 Września 2017 masz blaszki do klockow? ktos pisal ten sam objaw i nie mial blaszek
l.e.s.t.e.r Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 19 godzin temu, Gibons napisał: masz blaszki do klockow? ktos pisal ten sam objaw i nie mial blaszek widać to bez ściągania koła?
Dev Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 2 godziny temu, l.e.s.t.e.r napisał: widać to bez ściągania koła? widac
l.e.s.t.e.r Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 3 godziny temu, Dev napisał: widac Jutro zapodam zdjęcie.
Marcin_G Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Dnia 2.09.2017 o 18:13, Dev napisał: widac Masz kolego jakiś komplet zaciski + jarzma od S4 zalażało by mi je tównież pomalować na kolorek żółty>
Dev Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 10 godzin temu, Marcin_G napisał: Masz kolego jakiś komplet zaciski + jarzma od S4 zalażało by mi je tównież pomalować na kolorek żółty> Do ?
Marcin_G Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Do ?A4 b8Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi