Adam-Lewian Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 42 minuty temu, Marianset napisał: Tył mam wentylowane.. Nie wiem tylko jak duze znaczenie mają wymiary wysokość? Poniewaz na stronach po podaniu modelu auta wyskakuja mi tarcze rowniez 330 ale juz różnica w wysokości ich idzie w milimetry.. I to samo z klockami Wysłałem Ci informację na PW Masz wentylowane 330mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdy Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) Prośba o wskazanie najoptymalniejszego zestawu tarcz i klocków pod S4 b8 przód (345) Kiedys tyklo OZ + DS, coś się zmieniło?:) nie upalam raczej, głownie autostradowe przeloty + miasto fajnie jakby nie pyliło :-) Edytowane 6 Grudnia 2019 przez tdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 2 godziny temu, tdy napisał: Prośba o wskazanie najoptymalniejszego zestawu tarcz i klocków pod S4 b8 przód (345) Kiedys tyklo OZ + DS, coś się zmieniło?:) nie upalam raczej, głownie autostradowe przeloty + miasto fajnie jakby nie pyliło :-) Oz plus dsy to dobre zestawienie. Polecam też klocek power stop seria z23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdy Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) Jaka cena takiego Zestawu OZ + DS, oraz zestawu OZ + Power Stop z23 ? Pytanie pomocnicze: rozważa w ogóle te Rotingery ? https://rotinger.com/wp-content/uploads/2019/10/Rotinger-TuningGL_2019.pdf Edytowane 6 Grudnia 2019 przez tdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Tarcze Oz gładkie około 500zl Tarcze Oz sport około 680zl Ferodo ds około 700zl Power Stop z23 833zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdy Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Godzinę temu, Gibons napisał: Tarcze Oz gładkie około 500zl Tarcze Oz sport około 680zl Ferodo ds około 700zl Power Stop z23 833zl Czy Textara moge rozwazać czy DS jednak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Godzinę temu, tdy napisał: Czy Textara moge rozwazać czy DS jednak? DS dużo lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdy Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 4 minuty temu, Gibons napisał: DS dużo lepsze ok, dzieki - rozumiem, że odnosisz się do Textar EPAD tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 1 godzinę temu, tdy napisał: ok, dzieki - rozumiem, że odnosisz się do Textar EPAD tak? DSy i EPady to nie ta sama połka jezeli chodzi o skutecznosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak10 Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Witam serdecznie, od miesiąca jestem posiadaczem a4 b8 2013 2,0 benzyna stoi na 18" aluskach zaniedlugo w przeciągu miesiąca będę musiał wymienić tarcze w raz z hamulcami czy moglibyście mi coś polecić dobrego jakościowo oraz aby to jakoś się zgrabnie prezentowało? Pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 8 godzin temu, Bujak10 napisał: Witam serdecznie, od miesiąca jestem posiadaczem a4 b8 2013 2,0 benzyna stoi na 18" aluskach zaniedlugo w przeciągu miesiąca będę musiał wymienić tarcze w raz z hamulcami czy moglibyście mi coś polecić dobrego jakościowo oraz aby to jakoś się zgrabnie prezentowało? Pozdraiwam Podrzuć pw coś się dobierze Na pewno wypadaloby założyć coś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turborzeznik Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 A4 B8 3.2fsi cala rok pr. 06.2011 Jakie tarcze na przód? Kusi na jakieś nawiercane np. Zimmermann. Tylko nie wiem jaka ma być średnica i grubość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 5 godzin temu, turborzeznik napisał: A4 B8 3.2fsi cala rok pr. 06.2011 Jakie tarcze na przód? Kusi na jakieś nawiercane np. Zimmermann. Tylko nie wiem jaka ma być średnica i grubość. 320mm raczej. Zakładaj coś większego do tej wagi i mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turborzeznik Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 9 godzin temu, Wandej napisał: 320mm raczej. Zakładaj coś większego do tej wagi i mocy. Pytanie tylko co? Chętnie zalozylbym coś większego, pytanie tylko ile muszę do tego dołożyć i o ile więcej będzie roboty. Jakie konkretnie tarcze były by dobre? Jeśli chodzi o klocki to myślałem o ceramicznych, żeby nie pyliły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 2 godziny temu, turborzeznik napisał: Pytanie tylko co? Chętnie zalozylbym coś większego, pytanie tylko ile muszę do tego dołożyć i o ile więcej będzie roboty. Jakie konkretnie tarcze były by dobre? Jeśli chodzi o klocki to myślałem o ceramicznych, żeby nie pyliły Ceramiczne(pseudo) hamuja tak samo jak zwykle a są znacznie droższe. Tak czy inaczej masz hamulce do wymiany wiec przelicz budżet i przestudiuj możliwości. Na forum na prwno znajdziesz odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turborzeznik Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) 7 godzin temu, Wandej napisał: Ceramiczne(pseudo) hamuja tak samo jak zwykle a są znacznie droższe. Tak czy inaczej masz hamulce do wymiany wiec przelicz budżet i przestudiuj możliwości. Na forum na prwno znajdziesz odpowiedz Z ceramicznymi klockami bardziej chodzi mi o to by nie pyliły. Wiadomo wydajność podczas hamowania jest na pierwszym miejscu ale skoro dodatkowo mogą robić mniej syfu to dlaczego nie. Co do budżetu to myślę że na jakieś 1500zl, nawet nie znam tak dobrze cen Edytowane 8 Lutego 2020 przez turborzeznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFanta Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Panowie, podpowie ktos jak sprawdzic rozmiar tarcz? Przod 314? 320? Tył? 300? CGLC quattro stronic 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 1 godzinę temu, MrFanta napisał: Panowie, podpowie ktos jak sprawdzic rozmiar tarcz? Przod 314? 320? Tył? 300? CGLC quattro stronic 18" Daj VIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFanta Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 WAUZZZ8KXEA028037 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 5 godzin temu, MrFanta napisał: WAUZZZ8KXEA028037 314/300mm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi