Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1.9TDI 90KM] Pierwszy przegląd....mojej OOOO A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cieszę się jak niewiem!!!!

Pojechałem dziś na piewrwszy przegląd mojej A4.

Nie znam się na samochodach i kupowałem tylko z tymi informacjami które zebrałem tutaj w Zakup Kontrolowany tzn.że książka serwisowa ma mieć tą samą nalepkę co w kole zapasowym,że śruby w drzwiach nie odkręcane, że kluczyki komplet i kupiłem.....

Wydawało mi się wszystko oki a dziś gość na przeglądzie mówi że extra wozik że TAAAAKI stan zawiecha,ukł.jezdny,hamulce, silniczek, lakier oryginał...kazałem mu ją przemaglować :)

A miałem kupić Volvo dziękuję WAM WSZYSTKIM ZA AUDI!!!!!!!!!!

A4_tdi.jpg

Opublikowano

cieszymy sie wszyscy razem z Tobą :621:

a jeszcze większa będzie nasza radość jak pokażesz jakieś fotki tego cudeńka :564:

Opublikowano

Coś wymyślę :) jak będzie na naszych blaszkach :) mam na bagażniku spoiler srebrny i niziutki ze stopem brat ma 80 B4 i mówi że mi pasuje ale ja lubię standard i niewiewm czy nie wytnę tego....hmm

Opublikowano

no to fajowo, życzę żeby ewentualne usterki to same pierdoły były ;)

No ale zdjecia to zapodaj, jaki dokładnie silnik tam siedzie (oznaczenie trzy literowe)

Opublikowano

Niewiem czy o to chodzi ale to najzwyklejszy 1Z 90KM TDI

ale wole diesla którym tanio zrobię 50km dziennie do pracy niż gazownie (też tania ale nie lubię modyfikacji)

Opublikowano

Gratulacje :) Grunt abys byl zadowolony z autka :a4fan: (urocza jest ta ikonka :diabel2: )

Opublikowano

Wielkie dzięki! a jaka ikonka??

Opublikowano
:a4fan: ta
Opublikowano

simon dawaj fotki i wytrzeźwiej po zakupie bo cóś nie kumaty dziś jesteś :D :053: :a4fan:

Opublikowano

Dzis po pracy o 23 coś wkleje jak bede umiał :D

....ale wolałbym jak juz bedzie na PL blachach sie chwalić.....

Opublikowano

Weź przestań Volvo- Audi hmmm może w najnowszych rocznikach można przez chwile się zastanowić ale nie !!!!! A już na bank w starszych gdzie volvo wnętrze aż odstrasza i nic oprócz niskiej awaryności nie daje kierowcy. Więc gratuluję wyboru AUDI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Dzięki też się cieszę z niemieckiej produkcji :D no normalnie extra dopracowane szczegóły!Da dopiero je poznaję!

[ Dodano: 13-01-2007, 16:38 ]

A4_tdi.jpg

[ Dodano: 13-01-2007, 16:44 ]

Co już zrobiłem:

1.wymiana żaróweczek pod licznikami

2.wymiana mocowania osłony silnika górny plastik

3.wymiana mieszka przy rączce zmiany biegów

4.mocowanie radia i zmiana koloru na czerwoniutki (w końcu znalazłem to menu) extra pasuje blaupunkt do A4

5.zacząłem przygotowania do uruchomienia klimy....brakuje mi rolki napinającej pasek wieloklinowy

6.reszta typu klocki,rozrząd,niby okej :)

No i w końcu udało mi się jakieś zdjęcie wcisnąć....

[ Dodano: 13-01-2007, 16:49 ]

http://upload5.postimage.org/211915/photo_hosting.html

Opublikowano

Simon, pozwoliłem skasować Twój nowy temat

kontynuuj Swój temat w tym wątku :564:

Opublikowano

No i wielkie dzięki!!!!!

Opublikowano

Wiem wiem mi się nie podoba ale brat przekonuje mnie że jest fajny...Czy były jakieś fabrycznie montowane?

Ten jest niziutki ze stopem na środku i kolor identyko jak fura....

[ Dodano: 14-01-2007, 13:09 ]

A4_tdi_tyl.jpg

Opublikowano

Witka widzę że masz furke z zewnątrz taką samą jak moja, pod maską mam 110KM :027: , tez właśnie mam ten spoiler i jak go widzę to źle mi sie robi, czy on jest przykręcany czy przyklejany jak go wywalić najlepszym sposobem? chce też polakierować klamki i lusterka pod kolor, wiem że z lusterkami to pestka ale klamki żeby wyciągnąc to trzeba całe drzwi rozbierać, jak się myle to dajcie znać..... :564:

Opublikowano

No to Gratulacje :D

No ten "spoilerek" to niech mi MTV odkręci!!! Ale cóż wywalę go przy najbliższej okazji ale zastanawiam się nad całą klapą a tą bym spylił.Na allegro ok.300 w tym kolorku. A wiesz ile klamki stoją i gdzie?

A klamki i lusterka też chcę sreberko.Pozdrawiam Wrocław może spotkamy się na jakimś spociku...Mam ze Swidnicy kawałek...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...