Simon Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Cieszę się jak niewiem!!!! Pojechałem dziś na piewrwszy przegląd mojej A4. Nie znam się na samochodach i kupowałem tylko z tymi informacjami które zebrałem tutaj w Zakup Kontrolowany tzn.że książka serwisowa ma mieć tą samą nalepkę co w kole zapasowym,że śruby w drzwiach nie odkręcane, że kluczyki komplet i kupiłem..... Wydawało mi się wszystko oki a dziś gość na przeglądzie mówi że extra wozik że TAAAAKI stan zawiecha,ukł.jezdny,hamulce, silniczek, lakier oryginał...kazałem mu ją przemaglować A miałem kupić Volvo dziękuję WAM WSZYSTKIM ZA AUDI!!!!!!!!!!
Gość zdeniu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 cieszymy sie wszyscy razem z Tobą :621: a jeszcze większa będzie nasza radość jak pokażesz jakieś fotki tego cudeńka :564:
Simon Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2007 Coś wymyślę jak będzie na naszych blaszkach mam na bagażniku spoiler srebrny i niziutki ze stopem brat ma 80 B4 i mówi że mi pasuje ale ja lubię standard i niewiewm czy nie wytnę tego....hmm
pre_pl Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 no to fajowo, życzę żeby ewentualne usterki to same pierdoły były No ale zdjecia to zapodaj, jaki dokładnie silnik tam siedzie (oznaczenie trzy literowe)
Simon Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2007 Niewiem czy o to chodzi ale to najzwyklejszy 1Z 90KM TDI ale wole diesla którym tanio zrobię 50km dziennie do pracy niż gazownie (też tania ale nie lubię modyfikacji)
Diego Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Gratulacje Grunt abys byl zadowolony z autka (urocza jest ta ikonka :diabel2: )
Simon Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2007 Wielkie dzięki! a jaka ikonka??
wiki Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 simon dawaj fotki i wytrzeźwiej po zakupie bo cóś nie kumaty dziś jesteś :053:
Szewczenko7 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 oczywiscie czekamy na foty Twojego TDI-ka
Simon Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2007 Dzis po pracy o 23 coś wkleje jak bede umiał ....ale wolałbym jak juz bedzie na PL blachach sie chwalić.....
bushi Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Weź przestań Volvo- Audi hmmm może w najnowszych rocznikach można przez chwile się zastanowić ale nie !!!!! A już na bank w starszych gdzie volvo wnętrze aż odstrasza i nic oprócz niskiej awaryności nie daje kierowcy. Więc gratuluję wyboru AUDI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Simon Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2007 Dzięki też się cieszę z niemieckiej produkcji no normalnie extra dopracowane szczegóły!Da dopiero je poznaję! [ Dodano: 13-01-2007, 16:38 ] [ Dodano: 13-01-2007, 16:44 ] Co już zrobiłem: 1.wymiana żaróweczek pod licznikami 2.wymiana mocowania osłony silnika górny plastik 3.wymiana mieszka przy rączce zmiany biegów 4.mocowanie radia i zmiana koloru na czerwoniutki (w końcu znalazłem to menu) extra pasuje blaupunkt do A4 5.zacząłem przygotowania do uruchomienia klimy....brakuje mi rolki napinającej pasek wieloklinowy 6.reszta typu klocki,rozrząd,niby okej No i w końcu udało mi się jakieś zdjęcie wcisnąć.... [ Dodano: 13-01-2007, 16:49 ] http://upload5.postimage.org/211915/photo_hosting.html
Gość zdeniu Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Simon, pozwoliłem skasować Twój nowy temat kontynuuj Swój temat w tym wątku :564:
Simon Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2007 Wiem wiem mi się nie podoba ale brat przekonuje mnie że jest fajny...Czy były jakieś fabrycznie montowane? Ten jest niziutki ze stopem na środku i kolor identyko jak fura.... [ Dodano: 14-01-2007, 13:09 ]
Boberro Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Witka widzę że masz furke z zewnątrz taką samą jak moja, pod maską mam 110KM :027: , tez właśnie mam ten spoiler i jak go widzę to źle mi sie robi, czy on jest przykręcany czy przyklejany jak go wywalić najlepszym sposobem? chce też polakierować klamki i lusterka pod kolor, wiem że z lusterkami to pestka ale klamki żeby wyciągnąc to trzeba całe drzwi rozbierać, jak się myle to dajcie znać..... :564:
Simon Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2007 No to Gratulacje No ten "spoilerek" to niech mi MTV odkręci!!! Ale cóż wywalę go przy najbliższej okazji ale zastanawiam się nad całą klapą a tą bym spylił.Na allegro ok.300 w tym kolorku. A wiesz ile klamki stoją i gdzie? A klamki i lusterka też chcę sreberko.Pozdrawiam Wrocław może spotkamy się na jakimś spociku...Mam ze Swidnicy kawałek...
Rekomendowane odpowiedzi