sahipp Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam zwracam się z proźbą o pomoc, szukam cudotwórcy z VAGiem do 1,9 tdi 110 z okolic trojmiasta
kbibi Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 podepne sie pod temacik---- poszukuje tez magika ale okolice ELBLĄGA
Kocky Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam zwracam się z proźbą o pomoc, szukam cudotwórcy z VAGiem do 1,9 tdi 110 z okolic trojmiasta Sprawdzałeś tu: http://www.a4-klub.pl/smf/pomorskie-b39.0/ ??
spanky Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam zwracam się z proźbą o pomoc, szukam cudotwórcy z VAGiem do 1,9 tdi 110 z okolic trojmiasta a jakiego cudu oczekujesz ?
sahipp Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Trafnej diagnozy co jest nie tak w moim aucie
spanky Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Trafnej diagnozy co jest nie tak w moim aucie jak masz laptopa to kup fejs za ~80 zł i zrob logi .. wyniki wstaw na forum i oczekuj az odezwie sie ktorys z forumowych cudotworcow ... [chyba dosyc prosta recepta na cud .... ]
sahipp Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Napewno tak zrobie w niedalekiej przyszlosci:) ale teraz musze sie jeszcze przemeczyc i skorzystac z uslug pseudodiagnostykow ktorzy wszystkkie rozumy pozjadali i sa tacy madrzy a moje autko nadal niedziala jak powinno:(
DareQ Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam zwracam się z proźbą o pomoc, szukam cudotwórcy z VAGiem do 1,9 tdi 110 z okolic trojmiasta a jakiego cudu oczekujesz ? cudotworca i trojmiasto - moze Tusk?? sorry za OT, podjedz na jakiegos spota w Twojej okolicy
spanky Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Napewno tak zrobie w niedalekiej przyszlosci:) ale teraz musze sie jeszcze przemeczyc i skorzystac z uslug pseudodiagnostykow ktorzy wszystkkie rozumy pozjadali i sa tacy madrzy a moje autko nadal niedziala jak powinno:( skontaktuj sie z kolega o nicku rob555 ... napewno pomoze ...
lzaborowski Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Ja mam Vaga, jak masz chwile to podjedź do Pruszcza, to zrobimy logi i damy kolegom do oceny. Daj zanć na maila: [email protected]
Rekomendowane odpowiedzi