Gość peter19854 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 witam autko juz przerejstrowane ubezpieczone nie jest to moje pierwsze audi ,mialem a3-sprzedalem a a4 fotki zamieszcze(prosze nie miejcie pretensji) jutro bo juz dzis troszkie ciemno jest pozdrawiam kolegow i kolezanki jezdzacymi audi:) na marginesie mam navi i CB a to a3 fotki
Szewczenko7 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 No czekamy na fotki Twojego nowego nabytku ktory pewnie jest lepszy od poprzedniego
Gość peter19854 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 wlasnie cyknalem fotki mojej a4
marcin j Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 ładne, kolorek spoko, a na lato masz jakies alu :?:
Gość peter19854 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 problem w tym ze nie mam na strychu od BMW 3 alu ale dzury nie pasuja trzeba bedzie kupic mialem ale sprzedalem takie:(nie mialem jeszcze audika)i teraz zaluje:(
Hincó Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 problem w tym ze nie mam na strychu od BMW 3 alu ale dzury nie pasuja trzeba bedzie kupic mialem ale sprzedalem takie:(nie mialem jeszcze audika)i teraz zaluje:(Obrazek Uważaj żebyś na tym interesie nie zarobił.. Jak sobie troche pojeździsz to poweidz jak jest w porównaniu z a3(prowadzenie, wnętrze itp). Mnie sie podoba Można by troche dopieścić ale spoko loko, i tak jest ładne bo to seryjne a4!
Gość rob Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 kolorek mało spotykany, pomaluj klamki i obudowy lusterek na kolor karoserii, będzie o wiele lepiej się prezentował :thup:
Gość Michał Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 pomaluj klamki i obudowy lusterek na kolor karoserii, będzie o wiele lepiej się prezentował Tak,tak,a później zmień lampy na takie po II lifcie No i oczywiście jakaś ładna felga na lato
Gość rob Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 pomaluj klamki i obudowy lusterek na kolor karoserii, będzie o wiele lepiej się prezentował Tak,tak,a później zmień lampy na takie po II lifcie No i oczywiście jakaś ładna felga na lato czyli wiesz o co biega, do dzieła
BarthPL Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 bardzo ladna, zwlaszcza ze kolorek podobny do mojego
Gość peter19854 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Opublikowano 11 Stycznia 2007 dzieki chopy dbam jak sie da lampki wymienie w kwietniu jak wroce z francji (jade niunia) i z tymi klamkami tez zrobie porzadek pozdro
grzesiek_wroc Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 ładne autko. pomaluj lusterka i klamki .dużo daje wizualnie. mam identyko kolor i brakuje mi pomysłów co można oprócz alu jej dodać może jakiś chromik (np. listwa nad tylną rejestracją albo listwy boczne) ciekawe czy ktoś to już zrobił? pozdrawiam edit by wojtas-audi : Prosze PRZECZYTAC Regulamin i sie przywitac !!
wiki Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 zastanawiałem się czy to napisać ale co tam .... to A3 miałeś o wiele ładniejsze i nowsze no ale ... ty sam wiesz co chciałeś a A4 jak A4 ładne , ale ja bym na taką zamianę nie poszedł
Szewczenko7 Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 zastanawiałem się czy to napisać ale co tam .... to A3 miałeś o wiele ładniejsze i nowsze no ale ... ty sam wiesz co chciałeśa A4 jak A4 ładne , ale ja bym na taką zamianę nie poszedł No Ty bys nie poszedł ale kolega poszedł i slusznie zrobil
Gość peter19854 Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 witam wlasnie wrocilem z francji zrobilem taka zamiane z pewnych grontow (nie bede pisal jakich),jestem z niuni zadowolony i mysle ze tak bedzie do konca pozdro
Rekomendowane odpowiedzi