Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1.6] moje a4

Gość peter19854

Rekomendowane odpowiedzi

Gość peter19854
Opublikowano

witam

autko juz przerejstrowane ubezpieczone nie jest to moje pierwsze audi ,mialem a3-sprzedalem a a4 fotki zamieszcze(prosze nie miejcie pretensji) jutro bo juz dzis troszkie ciemno jest

pozdrawiam kolegow i kolezanki jezdzacymi audi:)

na marginesie mam navi i CB :)

IMAG0004.jpgIMAG0003.jpg

IMAG0002.jpgIMAG0001.jpg

IMAG0005-1.jpg

a to a3 fotki

3.jpg2.jpg

1.jpg

Opublikowano

No czekamy na fotki Twojego nowego nabytku :) ktory pewnie jest lepszy od poprzedniego :D

Opublikowano

ładne, kolorek spoko, a na lato masz jakies alu :?:

Gość peter19854
Opublikowano

problem w tym ze nie mam na strychu od BMW 3 alu ale dzury nie pasuja trzeba bedzie kupic mialem ale sprzedalem takie:(nie mialem jeszcze audika)i teraz zaluje:(

alu2.jpg

Opublikowano
problem w tym ze nie mam na strychu od BMW 3 alu ale dzury nie pasuja trzeba bedzie kupic mialem ale sprzedalem takie:(nie mialem jeszcze audika)i teraz zaluje:(

Obrazek

Uważaj żebyś na tym interesie nie zarobił.. :D

Jak sobie troche pojeździsz to poweidz jak jest w porównaniu z a3(prowadzenie, wnętrze itp).

Mnie sie podoba :)

Można by troche dopieścić ale spoko loko, i tak jest ładne bo to seryjne a4! :a4fan:

Opublikowano

kolorek mało spotykany, pomaluj klamki i obudowy lusterek na kolor karoserii, będzie o wiele lepiej się prezentował :thup:

Opublikowano
pomaluj klamki i obudowy lusterek na kolor karoserii, będzie o wiele lepiej się prezentował

Tak,tak,a później zmień lampy na takie po II lifcie :D

No i oczywiście jakaś ładna felga na lato ;)

Opublikowano
pomaluj klamki i obudowy lusterek na kolor karoserii, będzie o wiele lepiej się prezentował

Tak,tak,a później zmień lampy na takie po II lifcie :D

No i oczywiście jakaś ładna felga na lato ;)

czyli wiesz o co biega, do dzieła :a4fan:

Gość peter19854
Opublikowano

dzieki chopy dbam jak sie da lampki wymienie w kwietniu jak wroce z francji (jade niunia)

i z tymi klamkami tez zrobie porzadek

pozdro

Opublikowano

ładne autko. pomaluj lusterka i klamki .dużo daje wizualnie. mam identyko kolor i brakuje mi pomysłów co można oprócz alu jej dodać może jakiś chromik (np. listwa nad tylną rejestracją albo listwy boczne) ciekawe czy ktoś to już zrobił? pozdrawiam :wink:

edit by wojtas-audi :

Prosze PRZECZYTAC Regulamin i sie przywitac !!

Opublikowano

zastanawiałem się czy to napisać ale co tam .... to A3 miałeś o wiele ładniejsze i nowsze no ale ... ty sam wiesz co chciałeś

a A4 jak A4 ładne :wink:, ale ja bym na taką zamianę nie poszedł :cool:

Opublikowano
zastanawiałem się czy to napisać ale co tam .... to A3 miałeś o wiele ładniejsze i nowsze no ale ... ty sam wiesz co chciałeś

a A4 jak A4 ładne :wink: , ale ja bym na taką zamianę nie poszedł :cool:

No Ty bys nie poszedł ale kolega poszedł i slusznie zrobil :wink:

Gość peter19854
Opublikowano

witam

wlasnie wrocilem z francji zrobilem taka zamiane z pewnych grontow (nie bede pisal jakich),jestem z niuni zadowolony i mysle ze tak bedzie do konca

pozdro

Opublikowano

fajne seryjna cegiełka :wink: