xXPiotrekXx19 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Witam jak najlepiej zdemontować osłonę słupka środkowego tam gdzie jest zwijacz pasa bezpieczeństwa
OLI_B5 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 ew podwiń uszczelke i wsadź śrubokręt i wtedy podważ
xXPiotrekXx19 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Opublikowano 31 Marca 2014 Ale w których miejscach bo to się chyba składa z dwóch części górną i dolną
OLI_B5 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 najpiew musisz ściągnać góre która jest na zatrzaskach , dół z tego co pamiętam podnosisz tylko do góry i wychodzi
xXPiotrekXx19 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Aha czyli najpierw góra przy podsufitce siedzi na zatrzaskach a po środku się nic nie rozczepia na łączeniu
sony_dark Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 tylko uważaj rób to delikatnie, mi niestety pekł ten górney plastik biały. Na szczęści tylko troszkę
xXPiotrekXx19 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ok będę próbował nie po łamać nic a wiecie może jak przewlec okablowania pod el. Szyby do przednich drzwi kierowcy
OLI_B5 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 No żeby przeciągnąć wiązkę trzeba się trochę namęczyc , musisz wyciagac te styropianowe zaślepki i przepychac wtyczke:wink: a dolny slupek jakbys chcial ściągnąć to musisz dolna listwę ściągnąć
xXPiotrekXx19 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ok dzięki za pomoc jak nie będę wiedział czegoś to będę pisał ---------- Post dopisany 24-04-2014 at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany 03-04-2014 at 20:26 ---------- koledzy w ten weekend biorę się za montaż el. szyb na tył bo już zgromadziłem wszystko jak zdjąć osłony słupka środkowego już wiem jak tylko teraz pozostało uzyskać trochę informacji jak najprościej puścić wiązkę pod wykładziną tak myślałem żeby wyjąć tylną kanapę i 2 fotele z przodu i tunel środkowy z podłokietnikiem czy to mi w zupełności wystarczy aby swobodnie podnieść wykładzinę i sobie ułożyć wiązkę ? jak wyjąć panel sterowania szybami z drzwi kierowcy ?
Rekomendowane odpowiedzi